Fra virkelighed til VR med Oculus Go

2 Min læsning

Det vælter frem med nye virtual reality-muligheder – og i junglen af de dertilhørende headsets kan det være svært at finde rundt. Derfor får du her ét godt bud på et brugervenligt afsæt ind i den fascinerende virtuelle virkelighed, nemlig Oculus Go fra Facebook.

Hvis du vil være med på trenden alle snakker om, har du tidligere skulle have fat i den helt store tegnedreng. Men sådan er det (heldigvis) ikke længere. For selvom markedet for VR fortsat er præget af high-end produkter, så har producenterne fået øje på behovet for et mainstream alternativ til en overkommelig pris.

Illusionen af en anden verden

Med virtual reality kan du sidde i din stue og samtidig blive transporteret hvorhen, det skal være. Det er en rejse i en parallelverden, hvor du kan opleve både det kendte og det overraskende. Og Facebook-ejede Oculus har markeret en ny æra for den virtuelle virkelighed.

Der er tale om en ny æra, hvor alle kan være med. Det er nemt at hive brillen på og prisvenligt at dykke ned i over 1000 VR-spil, sociale apps, 360-graders oplevelser og meget mere.

Oculus Go, der hverken skal tilsluttes mobil, computer eller anden form for konsol er ikke perfekt, men brugervenlighed, comfort og ikke mindst det simple faktum, at brillen er trådløs, opvejer for det nærmest antiæstetiske og lidt klodsede design.

Derudover er Oculus Go spækket med fremragende visuals og med løftet om endnu mere godt indhold i den nærmeste fremtid, er det nær den perfekte julegave – for næsten uanset, hvad man drømmer om, så kan det fås i VR.

Oculus Go 32 GB fås til ca. 1.600 kr. på Oculus.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × two =

No Comments Yet.