LÆSERBREVKASSEN-SOLEN OPLADER IPHONE 4

2 Min læsning

Af Natasja Broström

Så er Elektronista brevkassen i luften, og vores første læser spørger efter en solcelleoplader. Elektronista finder en løsning!

Kære Elektronista

“Jeg er interesseret i en solcelleoplader, da jeg gerne vil spare på miljøet. Desuden oplevede jeg, sidst jeg var på Mallorca, at de sparer en del på stikdåserne dernede. Så hvis jeg skulle af sted en anden gang, kunne en solcelleoplader også være nyttig her.”

Sådan starte Karina sit brev til Elektronista brevkassen. Karina er især interesseret i en oplader til iPhone4, men hvorfor stoppe der?:

”Da jeg lige har investeret i en MacBook Pro, ville det da heller ikke være af vejen, hvis den også kunne kobles til.”

Men en oplader er ikke kun en oplader – den skal også være til at holde ud at se på synes Karin

”Rent designmæssigt, skal den gerne være så stilren som muligt. Sort/ sølv, ikke klodset, stor og uhåndterbar. Mærke er underordnet, bare det er kvalitet. Og så selvfølgelig til en rimelig pris. Jeg er spændt på, hvad i kan finde til mig:)”

Spørgsmålet er så – findes denne vidunder-gadget? Elektronista iler til med et stort JA.

Vi fandt opladeren Freeloader Classic. Den er sølvfarvet og fylder i sammenklappet tilstand som en mobiltelefon. Den kan oplade adskillige af dine dimser og apparater, for der medfølger ni omformere, mens selve ”kassen” har to USB-stik – et alm. og en mini.

Når solen er fremme, trækker du den ene halvdel ud og splitter den i to. Ligesom en chokoladekiks. De to halvdele sættes i hver sin ende – og voila: Du har dit eget lille solcelleanlæg. Lad Freeloaderen bage i solen, til displayet viser, at der er fuld power.

Herefter er der 18 timers strøm til f.eks. en iPhone4 eller en iPod, op til 44 timers strøm til en smartphone, 2,5 timer til en håndholdt spillekonsol (f.eks. en Nintendo DS) og cirka to timer til en iPad eller iPad2.

Når Solen går i skjul, sætter du et USB-kabel i og hiver strøm fra en computer eller med en omformer fra elnettet. Omformeren følger typisk med en iPhone eller HTC-telefon.

Freeloader Classic er set til 399 kr. på batteribyen.dk

Og var det så, hvad vores læser søgte?

”Den ser rigtig fin ud. Lige hvad jeg havde i tankerne! Den ryger direkte på ønskelisten – tak for hjælpen :)

Mange hilsner Karina….”

Selvtak Karina

Har du andre forslag til Karina, så skriv endelig i kommentarfeltet.

Og er du selv strandet med et gadget-problem, så skriv til Elektronista Brevkassen … vi er her for det samme.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 2 =

1 Comment