LADIES! GIV OS JERES MENING-FÅ EN DEN NYE SONY ERICSSON

1 Min læsning

Deltag i undersøgelsen her og vind en ny mobil.

Er du pjattet med lyserøde gadgets? Skal dit gear bare virke og ikke gøre meget væsen af sig? Er du vild med tekniske specifikationer og nørdede ekspedienter eller hvordan har du det med din teknologi?

På Elektronista arbejder vi sammen med But-Why for at blive klogere på almindelige brugeres forhold til teknologi. Lige nu er vi ved at lave en større undersøgelse af hvordan I ladies har det med den teknologi, I køber og omgiver jer med. Vi vil så utrolig gerne vide, hvad lige præcist du synes. Vi håber du vil bruge nogle få minutter på at udfylde spørgeskemaet, som du finder på linket her under. Så deltager du også automatisk i lodtrækningen om en Sony Ericsson Xperia Arc til en værdi af over 4000 kr.

UDFYLD SPØRGESKEMAET HER.

Vi har længe arbejdet med kvinder og teknologi. Er du interesseret i emnet? Så kan du læse om vores tidligere undersøgelse fra 2010 i ebogen “Elektronista eller Elektro-not”.

Men skynd dig nu ind og giv os din mening. Husk at skrive dit navn på, hvis du vil have chancen for at vinde den fede mobil. Og nej gentlemen lige i den her omgang er det kun for damerne :-) Deltag her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 12 =

6 Comments
 • Mommy Not To Be
  april 11, 2011

  Hvornår trækkes der lod?

 • christiane
  april 11, 2011

  Når undersøgelse er færdig om ca. 3 uger :)
  mvh
  Christiane

 • Annette K. Nielsen
  april 13, 2011

  Blot en kommentar til alderssegmenteringen i spørgeskemaet. Hvorfor er der kun en kategori for de over 55? I skriver, at I gerne vil blive “klogere på almindelige brugeres forhold til teknologi”. Det er jo indlysende, at en almindelig 55 årig brugeres forhold til teknologi nok er forskellig fra en 65 årig eller 75 årig eller 85 årig. I grunden lidt på samme måde som de fem grupper under 55. Resultatet af skemaet vil ikke sige ret meget om denne forskel i forbrug og behov. Der er, tro mig, mange elektronista’er over 55. Men det er utrolig ufedt at alderen 55-100 klumpes sammen og det signalerer, at Elektronista i grunden ikke er interesseret i den store differentierede gruppe, de over 55 udgør. I arbejder for at punktere fordomme om kvinder og teknologi. Hvad med alder og teknologi?

  • Christiane
   april 13, 2011

   Tak for din kommentar Annette. Rigtig god pointe. Vi er meget bevidste om at forholdet til teknologi ikke nødvendigvis knytter sig til alder. Derfor bliver det egentlig også en ikke ligegyldig men mindre relevant målestok. Det mere vigtige spørgsmål er det som spørger til hvordan kvinderne forholder sig til teknologi. Men ikke desto mindre oplever vi desværre, at det er svært at få kvinder over 55 i tale. Der er indtil videre kun 3 i den aldersgruppe som har svaret på skemaet. Til gengæld har vi samlet en gruppe på kvinder mellem 55 og 70 som deltager i dybdeinterview sessions, som er et supplement til spørgeskemaet.
   Jeg synes dog din kommentar giver så meget mening, at jeg sørger for at skemaet nu giver mulighed for at svare indenfor 10 år helt op til 84+
   Tak for dit input!
   Med venlig hilsen
   Christiane

 • Annette K. Nielsen
  april 13, 2011

  @Christiane. Tak for din respons. Personligt blev jeg 100 % tændt af at svare på skemaet, da jeg så at jeg blev puttet i gruppen fra 55-100 ;-) Nu har jeg imidlertid svaret og vil opfordre andre jeg kender til at gøre det samme.
  Mange hilsener
  Annette

  • christiane
   april 14, 2011

   Det er jeg rigtig glad for! Tak Annette!
   Bedste hilsner
   Christiane