LADY GAGA INDTAGER FARMVILLE

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Aldrig har landbrug været så glamourøst. Lady Gaga og Farmville er gået sammen i et glitrende samarbejde.


To kæmpestore stjerner er gået sammen og har lavet intet mindre end GagaVille. Der er selvfølgelig tale om selveste popikonet Lady Gaga og spiludvikleren Zynga, der har lavet en lang række så kaldt casual games som det ultra populære Farmville. I Farmville sår man afgrøder og høster dem og hygger sig med sine naboer og leger generelt glad landmand. Måske har du prøvet det selv, eller set beskeder på Facebook, når vennerne får nye naboer eller høster.

Og det er netop også i Farmville, at Lady Gaga og alt hendes glimmer og ponyer med langt, bølgende lyserødt hår har indtaget de golde marker. Det hele bunder i hendes nye album – Born this way, som meget snart er på trapperne. Så imens du dyrker roer og samler uld fra dine får, kan du høre musik fra albummet og unlocke nye sange fra det kommende album inden de udkommer.

I de ekstra Lady Gaga-features har du mulighed for at plante og dyrke krystaller. Derudover kan du købe alt muligt gejlet, såsom både Fame Sheep og Crystal Sheep og generelt bare ting der glitrer.

Se også videoen nedenunder, der indeholder en rigtig levende hest med lyserødt hår og se hvordan Lady Gaga har påvirket det landlige liv med sin exentriske livsstil.

Personligt elsker jeg Lady Gaga og alt hendes gagahed, men jeg er så småt begyndt at blive bange for, at hun indtager verdensherredømmet. Kan en kendt blive for kendt?

Se videoklippet med Lady Gaga

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − one =

No Comments Yet.