Lækker bærbar, der er smidig som en yogi

2 Min læsning

AF Christina Majcher

Den bærbare Lenovo Yoga 2 er så smidig, at den kan vende vrangen ud på sig selv og forvandles til en tablet. Og så er den hurtig.

lenovo yoga
Da jeg i sin tid købte et eksternt tastatur til min iPad, tænkte jeg, at nu havde jeg jo ikke længere brug for en bærbar computer. For det var da fikst – og alt, hvad jeg egentlig havde brug for, når jeg var på farten. Altså, så længe jeg også havde min stationære pc til de tungere opgaver derhjemme.

Det var så lige indtil jeg mødte den bærbare smidighedsmaskine Lenovo Yoga 2 Pro. Faktisk har jeg ikke rigtig brugt iPad’en og dens bærbare tastatur siden.

Lenovo Yoga’en lever op til sit navn: Den kan bøje sig bagover om sin egen akse som en ultrasmidig bikram-entusiast i et hot yoga-lokale. Og så har den selvfølgelig touchscreen, så hvis man ikke har brug for tastaturet, kan den altså vende vrangen ud på sig selv og forvandles, sammenklappet, til en tablet.

Den kan også stilles som et telt på bordet, hvis du for eksempel vil se film, sådan her:

lenovo-yoga-2 tentOg den er også ret yoga på andre måder: Den er ikke meget tykkere end et Wired-magasin. Den tænder og slukker på få sekunder. Og den er i det hele taget slank, strømlinet og lækker at håndtere. Så som et arbejdsredskab, der skal være med på farten (og oppe i fart hele tiden), er den perfekt. Noget af en nydelse, faktisk.

“Der findes mange forskellige tilstande i livet, så det bør der også gøre i teknologien”, som der så rigtigt står på Lenovos egen hjemmeside.

Lenovo Yoga 2 Pro fås i sølvfarvet og orange og kan blandt andet købes i Computer City og hos edbpriser.dk for omkring 9821 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × four =

No Comments Yet.