Lav dine egne tegneseriestriber med Bitstrips

1 Min læsning

Mangler dine statusopdateringer på facebook en smule kant og humor, så kan det være, du vil synes om Bitstrips app’en.

bitstrips

Måske har du lagt mærke til, at flere af dine Facebook-kontakter er begyndt at poste små humoristiske tegninger, hvor de selv er med som figurer. Bitstrips er en tegneserie-app, hvor du laver vittighedstegninger med dig selv og dine venner som hovedpersoner, og den er rigtig sjov at lege med.

Du starter med at skabe din egen tegneseriefigur komplet med hårfarve, ansigtsudtryk og tøjstil. Der er mange variationer, så du kan komme forholdsvis tæt på dit eget udseende. Bagefter kan du tilføje “medspillere”, og her kan du se i dine kontakter hvem, der allerede har lavet en figur, og de som ikke har, kan du selv designe, så de kan være med i dine striber.

Herefter kan du vælge imellem en stor bunke af små sjove og skøre scenarier, hvor du selv tilsætter teksten. Er du ikke tilfreds med standard-ansigtsudtrykket, har du mulighed for at ændre det, så du kan virkelig lave nogle unikke striber, som vækker morskab, når du poster dem på Facebook eller mailer dem til dine venner.

Bitstrip er gratis og fås til iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one − 1 =

No Comments Yet.