Digitalt dampskab er et musthave til modeentusiasten

2 Min læsning

Moderne teknologi har for længst banet sig vej til modebranchen. Dampskabet fra LG Styler er dog et mere lavpraktisk eksempel på dette. Men ikke desto mindre, så sparer den dig for en tur på renseriet med alt det fine og sarte tøj, der ikke tåler almindelig vask eller tørretumbling.

 

Droner på catwalken, virtuelle modeller, kunstig intelligens og meget mere. Det sigende mantra innovate till you die er også nået modebranchen. Dertil kommer trends som individualisering, bæredygtighed og convenience, der på den ene eller anden måde beror på nye måder og inititativer, der forener mode og teknologi. Og det er netop, hvad der kendetegner LG Styler.

LG Styler er et moderne teknologisk skab, hvormed man har forsøgt at nytænke tøjdamperen i hjemmet og kombineret den med de stryge, presse, folde og rensemetoder, du kender fra dit vaskerum og lokale renseri.

Teknologien bag hedder TrueSteam og er baseret på vand uden tilsætningsstoffer, der på nænsom vis reducerer både folder og lugt, og får habitbuksen til atter at stå skarpt og med rette pressefolder og silkekjolen ikke krymper.

Skånsom vanddamp

Såkaldte 20-minutters-programmer opfrisker tøjet med damp, så det sparer den helt store tur i vaskemaskinen. Ofte er tøjet nemlig ikke rigtig beskidt, men kjolen kun brugt én gang eller jakken farvet af weekendens festrygning. Derfor er brugen af Styleren mere skånsom mod tøjet og kan potentielt også mærkes på vandregningen – og ikke mindst miljøet, da dampen består af 100% vand.

Ideelt for allergikere

Skabets dampteknologi fjerner også stort set alle allergener som støvmider, tøjmøl, dyrehår og sommerens pollen, da den kan indstilles til et særligt anti-allergi-program, der også kan anvendes til babyting såsom tæpper og blødt legetøj.

Og der findes flere  specialprogrammer, man kan nørde med og downloade via smartphone alt efter, om man skal vaske, tørre eller opfriske tøjet.

Der er altså tale om ny måde at tage sig af sin garderobe, og teknologien vil helt sikkert være belejligt i en ellers travl hverdag.

LG Styler S3WERB dampskab fås på Wupti til 18.350 kr.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + nine =

No Comments Yet.