Lille musikafspiller dur kun med Spotify

2 Min læsning

Mighty er et skridt “tilbage” til de gamle iPods, men der kunne sagtens være et marked – ikke mindst hos motionsfolket, der synes, en smartphone er for tung at bære rundt på.

mighty 1

Hvis man synes, at en smartphone er for stor og klodset at bære rundt på, når man vil lytte til streamet musik fra Spotify, kunne den nye Mighty være et alternativ.

Det er en lille firkant gadget på 4 x 4 centimeter og 17 gram, som man kan klipse på overalt på sit tøj. Den fungerer udelukkende med Spotify og kan lagre op til 48 timers musik herfra offline, hvis man da ikke er online via Wi-Fi.

Princippet kan minde om tidligere tiders iPods og de mange små MP3 afspillere, man kunne købe i supermarkederne i en periode.

mighty 2

Spørgsmålet er så, om det er det, folk vil have. De fleste har jo alligevel deres smartphone på sig hele tiden – så hvorfor bruge en ekstra musikafspiller, så sød og lille den ellers måtte være?

Omvendt kunne Mighty godt finde en glad målgruppe hos de mange, som dyrker motion og gerne vil have musik til de fysiske anstrengelser. De kan have problemer med at placere en stor smartphone i deres fitness-outfit. Prøv at se videoen her:

https://www.youtube.com/watch?v=p4EqxKy9r0w

Mighty kommer med Bluetooth, Wi-Fi og stik, så man kan forbinde den både trådløst og med ledning til høretelefoner.

Man kan såmænd også sætte Mighty til stereoanlægget som alternativ til en CD-afspiller, – eller man kan koble Mighty direkte trådløst til en Bluetooth-højttaler.

Mighty kommer med 2 GB lager og et batteri, der kan køre fem timers musik pr. opladning. Styresystemet er Android, og Mighty har den originale Spotify-app kørende i baggrunden.

mighty 5

Betjeningen foregår på fysiske taster, og der er ingen skærm at kigge på. Vil man gerne bruge en skærm til at redigere sine spillelister på, er Mighty kompatibel med både iPhone og Android smartphones, der har Spotify-app’en installeret.

Den lille bitte Mighty kan i øjeblikket forudbestilles online via Kickstarter for 70 USD – det er ca. 485 kroner. Når musikafspilleren kommer til salg i april, skal den koste 79 USD.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 14 =

No Comments Yet.