Elegant powerbank kan oplade din laptop

2 Min læsning

En ny powerbank som er kraftig nok til at oplade en bærbar computer op til flere gange, har netop ramt det danske marked. Opladeren er på 20.000 mAh og er den første med denne kapacitet i Europa.

lumac powerbank

De fleste eksterne opladere, også kendt som en powerbanks, er kraftige nok til at oplade smartphones og nogle endda tablets og iPads. Der har endnu ikke været nogle på markedet i Europa, der kunne klare at oplade en bærbar, men en ny oplader fra Lumac skulle kunne klare ærterne, når strømmen ikke lige er i nærheden.

Med 20.000 mAh er der nok power på til at kunne oplade en macbook 1-2 gange og andre typer bærbare computere ca. 1-3 gange. Det gør den ideel at medbringe steder, hvor du enten ikke har mulighed for at oplade, eller hvis du bare vil have lidt frihed fra det lange kabel.

LUMAC specs

Stor og klodset eller lille og vaks
Man forestiller sig hurtigt en noget klodset sag, da den har ca. den dobbelte kapacitet sammenlignet med de fleste standard powerbanks, der kan købes  i dag. Men men en tykkelse på kun 15 mm, svarende til en macbook air, og en vægt på ca. 500 g, er den modforventning lille og vaks.

gold

De fleste ville nok aldrig begive sig langt væk i længere tid ad gangen uden en almindelig oplader, men der kunne snildt blive brug for bærbar strøm i for eksempel lufthavnen og ombord på flyet, i forlæsningslokalet på uni, hvor der ikke er nok stik til alle, samt i parken om sommeren, hvor den bærbare computer eller de bærbare højtalere sørger for musikken.

Den bærbare oplader fra Lumac koster 1.199 kr og kommer med 9 forskellige stik. Har du en macbook, skal du tilvælge det i forbindelse med købet. Det koster ikke ekstra.

Powerbanken er lavet i aluminium i et enkelt og stilrent design og fås i sort, sølv og guld. LED lys viser status på enhedens batteriindhold.

Er du ude efter en endnu vildere powerbank der for eksempel kan starte din bil, kan du tjekke kongen af powerbanks ud.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + twelve =

5 Comments
 • Annika
  marts 15, 2016

  Har nu kendskab til andre solgt i EU på 20k… fx https://www.anker.com/products

  • Cille Bjerring
   marts 15, 2016

   Godt spottet Annika, Så er der alligevel flere derude allerede.

 • Jesper Andersen
  marts 16, 2016

  Har en Vinsic på 20K mAh, som også er købt indenfor EU´s grænser.

  • Cille Bjerring
   marts 16, 2016

   Fedt Jesper, smid meget gerne en kommentar med din erfaring med den.

   /Cille

 • Jesper Andersen
  marts 17, 2016

  Nu er der egentlig ikke så meget at sige om den, andet end at den fungerer som den skal. Det er trods alt bare en powerbank.

  Her er dog en meget god gennemgang af produktet: https://www.youtube.com/watch?v=2XZYeFQ41Ls