Selfie stick til din bærbare pc

2 Min læsning

Tre kunstnere i New York vil demonstrere, at moden med strittende selfie sticks her og der og alle vegne er ved at gribe for meget om sig.

macbook selfie stick 1

Selfie sticks – de strittende uhyrer er ansvarlige for adskillige dødsfald, mange ødelæggelser på museer og udstillinger og sikkert også et blodbad eller to.

De er selvfølgelig hverken onde eller farlige, hvis man bruger dem med omtanke og hensyn til andre. Medmindre man ser dem i et lidt større kulturelt perspektiv. Og det er netop, hvad opfinderne af den nye MacBook Selfie Stick forsøger at gøre.

De vil gerne sætte fokus på, hvordan moderne teknologi har overtaget vores hverdag – og afløst den personlige kontrakt med andre mennesker. Den smarte gadget har afløst det gode menneske.

Selfie Sticken til laptops er udtænkt af tre kunstnere i New York, der var trætte af at se, at folk altid sidder med deres Macbook tændt foran sig. På cafeerne, på barer, i toget, i taxaen. Overalt – og uden øjenkontakt med andre.

Opfinderne mener, at deres Macbook Selfie Stick kan være rigtig god til f.eks. videotelefoni med Skype, og computerens skærmkamera kan vel også kunne bruges til en selfie eller to.

Macbook Selfie Stick’en er fremstillet af kraftigere aluminium end en almindelige selfiepind, og selvom en moderne laptop ikke vejer så meget, skal man nok regne med at have gode hånd- og armkræfter, hvis man vil fægte rundt med en laptop på pind.

Billederne af MacBook Selfie Stick i New Yorks trafik virker absurde og vanvittige – og det er netop formålet for kunstnerne John Tuyi, Moises og Tom Galle.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + 20 =

1 Comment
  • johnny barklund
    marts 18, 2016

    Det næste bliver en holder til bilen, så man kan tage en selfie med bakkameraet.