Lorteadresse- bogstaveligt talt

1 Min læsning

Emojis i sms’er, emojis på sociale medier, emojis i emails. Jeg har endda lige snakket i DR Aftenshowet om hvorvidt emojis er på vej til at blive et sprog i sig selv. De små udtryksfulde symboler er efterhånden alle steder i det digitale univers. Men nu har jeg altså set dem et sted hvor jeg slet ikke havde ventet de ville havne. Og det specifikke valg af emoji er også lidt overraskende. Lorteemoji-tegner er nu blevet en del af en hjemmesideadresse. www.lorteemojilorteemojilorteemoji.ws Ja den er god nok

Screen Shot 2015-03-13 at 12.19.43Adressen tilhører brætspillet Det dårlige selskab. Endelsen .ws kommer fra Wester Somoa, som indtil videre er det eneste land i verden, der tilbyder brugen af emojitegn i deres webadresser.

Det Dårlige Selskab er et nyt dansk brætspil, hvor det handler om at skabe akavede og komiske scenarier. Ved at udfylde ufuldendte sætninger med upassende svar, skaber deltagerne sjove og overraskende sætninger og situationer sammen. Det lyder sgu meget sjovt. Og i min bog vinder de allerede på adressen. Den kan dog selvfølgelig kun findes via mobilen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

No Comments Yet.