ELEKTRONISTA ANBEFALER: DE BEDSTE SMARTPHONES LIGE NU

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Elektroinsta har samlet en lille håndfuld smartphones, som vi lige nu synes er toplækre!

Til fotoentusiasten – Sony Xperia Z

sony-xperia-z

Bag det smukke ydre og den knivskarpe 5″ skærm, gemmer Sony Xperia Z et sejlivet batteri, der kan give fire gange så lang batterilevetid og et intet mindre end  13 megapixel kamera. Nå ja, og så er den også ret vandtæt – vi har selv prøvet. Fra 3.975 kr.

Læs mere om Sony Xperia Z på Sony’s egen hjemmeside.

 

 

Til Windows-folket – HTC 8X

HTC-WP-8X

Windows Phone 8 er et fedt og anderledes styresystem med de smarte Live Tiles, der hurtigt giver dig overblik. HTC 8X har pakket det ind i smækkert, tyndt og let design. Der er ikke lige så mange apps som til andre telefoner, men til gengæld kan du prøve alle apps gratis og vi er vilde med den alligevel! Fra 2.849 kr.

Læs mere om HTC 8X på HTC’s egen hjemmeside.

 

 

Til big-spenderen – Samsung Galaxy S4

 

samsung galazy s4

Kæmpesællerten med Android og en kæmpe skærm på 5″. Samsung Galaxy S4 er kvikkere end de fleste og genkender dit ansigt, stemme og bevægelser. Du kan også tage billeder og optage lydklip samtidig – så får du hele stemningen med når du bladrer gennem dine billeder. Fra 4.600 kr.

Læs mere om Samsung Galaxy S4 på Samsungs egen hjemmeside.

 

Til den prisbevidste – LG Optimus F5

lg optimus f5

Når F5’eren lander i Danmark i starten af juni kan du opleve QSlide-funktionen, der gør det muligt at at benytte to funktioner på en gang – fx sende en sms mens du har kalenderen i baggrunden. Prisen er også i den billigere ende, nemlig med en forventet pris på 2.495 kr.

Læs mere om LG Optimus F5 på LG’s egen hjemmeside.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + eleven =

No Comments Yet.