MARC JACOBS LAVER iPAD COVER

1 Min læsning

Af Jan Kwiecien

Der er ingen undskyldning for ikke at bære sin iPad med stil! Især ikke når man nu kan få et iPad cover designet af selveste modekongen Marc Jacobs.

Lige siden iPad’en debuterede i april 2010, har forhandlere forsøgt at optænke nye måder at tjene på iGeek feberen. Midt i ’tabletfeberens rasen, er der kommet rigtigt mange spændende iPad covers på markedet. Et af de seneste bud er fra Marc Jacobs, som på billedet i silikone med et motiv af Miss Marc (og nej det er ikke et angry bird motiv!). Hvis du vil have et cover der ikke ligner de gængse ensfarvede typer, er dette er friskt bud på, hvordan den kan skæres. Tørster du efter andre lidt anderledes covers kan du også tjekke vores test af Slotzz covers du selv kan designe.

Vi fandt Marc Jacobs iPad cover’et hos Harvey Nichols til 45$. Det fåes i farverne sort og rød. Der findes også tshirt, pung og iPhone cover i samme serie. Men pas på med tolden, hvis du shopper uden for EU.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 5 =

No Comments Yet.