Elektrisk skateboard: Tidens hotteste transportmiddel

2 Min læsning

Det er FUCKING EPIC! Sådan siger Elektronistas Joen Rude Falsner om tidens hotteste transport-trend: Det elektriske skateboard.

Elsker du at cykle? Eller du hader det ligesom jeg?

Personligt kan jeg ikke komme i tanke om noget, der er værre end at cykle op ad bakke, i modvind, og hvor det gerne også er skidekoldt. Og det der med modvind. Det er der uanset hvilken retning, man kører.

Denne artikel skal dog ikke bare handle om cykler. Snarere det modsatte. Cyklen er nemlig givetvis den primære årsag til, at jeg i øjeblikket går rundt i en tåge af teenageforelskelse.

Forelsket i hvad, tænker du?

Det er naturligvis tidens mest eksplosivt stigende poptrend inden for moderne transport; det elektriske skateboard.

Selv er jeg så begejstret, at jeg på mindre end to måneder har anskaffet mig to elektriske skateboard, som har kostet mig den nette sum af 30.000 kr.

I følgende video unboxer jeg verdens dyreste og verdens bedste elektriske skateboard. Unboxingen byder også på et kort testdrive i københavnske gader og stræder.

Boardet hedder Evolve Carbon GT-series. Og det er en fryd for øjet.

Jeg kører på mit elektriske skateboard hver dag på min pendlerrute fra Nyhavn over inderhavnsbroen til Christianshavn. En tur som jeg ville ønske var endnu længere, da det ganske enkelt bare er et fucking epic transportmiddel.

Hvis du har interesse i at anskaffe dig et elektrisk skateboard, kan du med fordele aflægge Evolve Skateboard’s tyske afdeling et visit.

Mig bekendt er det det eneste sted i Europa, hvor du kan købe et elektrisk skateboard, der opretholder et premium kvalitetsniveau, hvilket er ret vigtigt, som jeg også nævner i videoen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × three =

3 Comments
 • Mattias
  april 9, 2017

  De finns ju även en skandinavisk leverantör av elektriska skateboards ;) http://e-boardstore.se eller http://e-boardstore.eu

 • matias
  oktober 1, 2017

  Det er ikke sådan at du kunne tænke dig at sælge et af dine boards? jeg synes det er rimelig mange penge!!

  • Andy
   april 4, 2018

   Tjek det her board Matias, det koster mindre end en tredjedel og fungerer vildt godt! https://roadsurfing.dk/produkt/roadsurfingboard/
   Hvis man har råd til evolveboardet er det dog også et vanvittigt fedt board, jeg overvejer at spare op til det, men synes der er langt til de 15.000 :/