Microsoft overrasker med innovativ computer til det kreative segment

2 Min læsning

Arbejder man meget med computeren og er det visuelle en stor del af det, så giver det mening at have en stærk stationær computere på skrivebordet. Det har designere, filmproducenter, arkitekter og andre kreative hjerner tradition for.

Apple har længe været go-to mærket for den kreative elite, men nu er der altså nyt fra Microsoft som jo ellers er kendte for at have godt hånd om business segmentet.

surface_studio_overview_2_herofullbleed_v3

Microsoft Surface Studio er en 28″ (kæmpe) stor fladskærm med tilhørende harddisk og keyboard. Skærmen som har en opløsning højere end 4K og som naturligvis også er en touchskærm er fleksibel og kan indstilles til forskellige vinkler. Lidt som vi har set Lenovo gøre med deres YOGA serie.

Det betyder også, at den kan ligge helt flat end og man kan arbejde direkte på den med stylus eller med den nye Surface Dial. En rund knap som kan betjenes både på bordet og direkte på skærmen, hvor forskellige options dukker op når den drejes. Vi ser i disse år computere og teknologi i det hele taget blevet mere og mere intuitive og rykke tættere og tættere på vores krop. Vi kommer til at betjene mere og mere med touch, bevægelser og stemme. Og taleassistenten Cortana bor selvfølgelig også i Surface Studio.

surface-dial-4

Det lidt ekstra interessante ved Microsoft nyheden her er at det virkelig er nyt. En ganske anderledes måde at se den form for computer på. Det er på tide, vi ser noget reel innovation fra de store producenter og man må sige Microsoft har lagt sig i selen. Så vil det vise sig om Dial knappen fungerer i praksis, og om den kreative elite tager produktet til sig, eller de allerede er for sovset ind i Mac?

Hvad tænker du? Har Microsoft Surface Studio en change? Eller er det slet ikke mellem Apple og Microsoft slaget skal stå? Smid en kommentar og lade os høre hvad du tænker?

Og det nørdede…

6 generation Intel Core i7-processor
32 gigabyte RAM
Hukommelse: 8GB, 16GB, or 32GB of RAM
2 terabyte hybrid-harddisk
Nvidia GTX 980M

Kommer den til Danmark? Vi ved det simpelthen ikke endnu.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − seven =

No Comments Yet.