Her får du den billigste TV-pakke til netop dit behov

2 Min læsning

Det kan være lidt af en udfordring at gennemskue, hvilken TV-pakke, som passer bedst til dig. Se her, hvordan du får mest (og bedst) TV for pengene. 

I mange danske stuer er møblementet ofte vendt mod én bestemt ting, TV’et. Det fylder en stor del af vores hverdag og optager meget tid. Faktisk bruger vi danskere i gennemsnit 172 minutter, eller 2 timer og 52 minutter foran fjernsynet – om dagen. Men hvordan sikrer du dig, at du ikke betaler for meget for din TV-pakke. Her får du en guide til den bedste pris på TV-pakker, opdelt efter antal kanaler

Samlino.dk har i samarbejde med Elektronista hentet tal fra Gallup i 2015, der fortæller om de 8 mest populære TV-kanaler. Rækkefølgen forneden er tilfældig og afspejler ikke den mest sete til den mindst sete.

tvpakke1

Som det fremgår er TV-kanalerne TV2, TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Zulu, TV3, TV3+, TV3 Puls og Kanal 5.

Dernæst har Samlino.dk sat rammerne for, hvor stor en lille kanalpakke faktisk er, hvor stor en mellem kanalpakke er og hvor stor en stor kanalpakke er.

Rammerne er derfor:
Lille pakke: Op til 20 kanaler
Mellem pakke: 21-40 kanaler
Stor pakke: Mere end 40 kanaler

tvpakke-lille

Som det fremgår har Telia den billigste tv-pakke med op til 20 kanaler, men tilbyder samtidig også kun 2 ud af de 8 af mest populære kanaler. Boxer er derimod dyrest, men tilbyder alle 8 af de mest sete kanaler.

tvpakke-mellem

Ved mellem tv-pakker er Stofa dog de billigste, men tilbyder stadig kun fire ud af otte af de mest sete kanaler. Igen er Boxer dyrest, men tilbyder også alle otte kanaler, som den eneste udbyder i denne kategori.

tvpakke-stor-pakke

I de store pakker er Telia billigst, men igen tilbyder den billigste ikke alle otte kanaler. Her skal man ned til YouSee’s største pakke, begge Viasats pakker eller Stofa for at få alle otte kanaler. Modsat de tidligere pakker tilbyder den dyreste ikke alle 8 kanaler.

Det er vigtigt at vælge en tv-pakke, der tilbyder kanaler, du rent faktisk gider at se. Derfor er det ikke nødvendigvis den største pakke, du skal vælge. Udbydere, såsom Boxer, tilbyder bland-selv muligheder, hvor du kan mixe og matche kanaler, som det passer dig til en fast pris, uanset hvilke kanaler du har valgt.

 

Det er også værd at undersøge, om du kan spare noget ved at slå bredbånd og tv sammen og altså få det ved den samme udbyder. Du kan sammenligne hele bredbåndsmarkedet her.

I samarbejde med Samlino.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

1 Comment
  • Ole pedersen
    november 6, 2016

    Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Ifølge jer har Yousee mellempakke kun 2 ud af de 8 kanaler. Jeg mener at både TV2 Samt Charlie Zulu og TV3 plus er en del af pakken.