Comic Con Copenhagen: Et summende fællesskab omkring videospil

1 Min læsning

I den sidste weekend i september 2016 besøgte nørder og videospilsentusiaster Bella Center til Comic Con Copenhagen. Jeg var en af dem og følte, at jeg var en del af et summende fællesskab omkring videospil.

Mine venner og jeg blev hurtigt enige om, at Comic Con Copenhagen var større end forventet. Gæster iført alt fra cosplays til T-shirts med Batman-logo vrimlede mellem salgsboder, cosplay-shows, e-sportskonkurrencer og ikke mindst enorme stationer, hvor de kunne prøve udgivet og kommende videospil.

En ven og jeg gik hen til en, hvor to drenge spillede Overwatch. Efter at have stået som tilskuere i nogle minutter, hvor vi på en måde tog del i drengenes spiloplevelse, var det vores tur til at prøve Blizzard Entertainment’s FPS. Derefter stillede vi os igen som tilskuere, men denne gang foran en scene, hvor en tre gæster spillede Just Dance 2017.

20161020_153555

Jeg følte her, at jeg var en del af et summende fællesskab omkring videospil, selvom at jeg kun kendte min ven blandt tilskuerne til dansespillet. Det var lige meget; entusiasmen for videospil gjorde os til et fællesskab.

Har du haft en lignende oplevelse til en messe?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + 2 =

No Comments Yet.