Mød det analoge smartwatch fra Withings

2 Min læsning

De fleste forbinder smartwatch med et ur med en stor skærm og et batteri, der løber tør efterfå dage. Withings udfordrer denne opfattelse med et nyt, analogt smartwatch, der kombinerer det bedste fra det smarte og analoge ur.

På overfladen ligner Withings Steel et helt almindeligt armbåndsur, og det er også hele ideen med uret. Ved nærmere eftersyn opdager man dog, at der bag viserne er en lille rund skærm, som forvandler Withings ur fra at være et traditionelt, analogt ur til et kombineret analog og smartwatch.

Den lille skærm på uret kan en række forskellige ting. Du kan få notifikationer fra din telefon vist på uret (dog kun SMS-beskeder, kommende kalenderaftaler og telefonopkald). Du kan ikke se hele indholdet af notifikationen, men du kan se, hvorfor din telefon lige har vibreret, og hvem der prøver at få fat på dig. Skærmen kan også vise, hvor mange skridt du har taget i dag og ikke mindst, hvad din puls er.

Withings Steel er ligeså meget et smartwatch til daglig brug, som det er bygget til motion. Pulsmåleren tjekker din puls i løbet af en dag, og når du sover, men uret kan også sættes i motionstilstand, hvor det overvåger din puls sekund for sekund, så du kan få et præcist overblik over, hvordan din puls udvikler sig under træningen.

At have en pulsmåler på kroppen er ikke nogen større nyhed, men måden Withings kobler det analoge design med det digitale, giver uret et udtryk, som bestemt ikke skriger “sportsmand” og viser, at et smartwatch ikke behøver at være stort og kluntet som de fleste ellers er. Det mere analoge design og lille skærm betyder også at batteriet på uret holder i 25 dage.

Alt data om din puls, hvor mange skridt du tager, og hvordan du sover bliver selvfølgelig samlet i Withings app.

Desværre så er Withings app ikke god til så meget andet end at præsentere data. Så du må selv regne ud, hvordan du kan forbedre dit liv og træning. Du får dog et fornuftigt overblik over din daglige aktivitet og søvnrytme.

Selftracking er på ingen måde dødt. Det har bare flyttet sig fra små armbånd til at være en del at vores ur eller telefoner. Hvis du leder efter et ur, der kan give dig pulsmålinger, skridttæller – og samtidig er stilfuldt, er Withings Steel HR det oplagte bud på det smarteste analoge ur på markedet.

Withings Steel HR fås i både 36mm og 40mm størrelse i hvid og sort. Priserne starter fra 1500kr

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + 8 =

No Comments Yet.