Mor går amok og skyder børns iphones

1 Min læsning

Crazy ass mor går amok og skyder børns iPhones i social media hate-ceremoni.

Nogle gange fylder de sociale medier lidt rigeligt. Måske især, hvis man er 16 og har utrolig svært ved at lægge telefonen fra sig. Der er sikkert mange forældre, der i frustration har truet deres børn med at smide telefonerne ud af vinduet, hvis de ikke snart holder en pause fra Snapchat eller Instagram. Den her pænt nutty southern-mor tager det så lige et skridt videre. I noget der ligner en reel anti social media voldsceremoni pløkker hun helt aggressivt sine børns telefoner ned med en riffel, mens hun messende tager afstand til sociale medier. Bemærk børnene. Ikke helt tilfredse. Nok hverken med ceremonien eller med moderen.

Umiddelbart tænker jeg, der kunne være andre mere samtalebaserede løsninger. Hvad mener du? :-D (og hvornår forstår folk, at en telefon skal være i vandret, når man filmer???)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 12 =

2 Comments
  • Ebbe Nikolajsen
    april 12, 2016

    Hun er godt nok ikke normal.

  • per chr. nielsen
    april 26, 2016

    I 70erne overværede jeg en mor der “dolkede” TV apparatet, mens det 5 år gamle barn sad foran skærmen for 3. time i træk. Så det er ikke et nyt fænomen.