Legetøj med app, der lærer dit barn at lave film

1 Min læsning

Af Søren Toksvig

Legetøjsfirmaet Zing har lavet et nyt legetøj kaldet StikBots. StikBots er en pakke med en greenscreen, et smartphonestativ og to små bevægelige robotter med sugekopper på ’’fødder’’ og ’’hænder’’. Formålet er at bruge deres officielle app til at lave korte stop-motion film med de bevægelige robotter, som man så kan dele på YouTube, Facebook og den slags sociale medier under hashtagget #stikbot. App’en hedder StikBot Studio og er gratis i både App Store og Google Play Store.stikbot app til børn og film 2

I app’en kan man tage billeder af sine StikBots og app’en laver så automatisk billederne til en stop-motion film.

– “Vi ved, at video og billeder i dag spiller en central rolle i børn og unges tilværelse som i stigende grad udspiller sig på sociale medier, med YouTube, Snapchat og Instagram som de absolut foretrukne platforme. Med StikBot står vi med en produkt, hvor den analoge verden smelter sammen med digitale verden”, siger Martin Krull Jepsen, der er salgsdirektør hos legetøjsdistributøren InToy.

Producenten mener, at legetøjet skal fremme kreativiteten og lysten til at lave små film hos børn og unge.

Pakken koster 149,-, og kan kun købes på nettet i øjeblikket, men forventes at komme i butikkerne snart.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 3 =

No Comments Yet.