NÅR ET MINUTUR IKKE ER NOK

1 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Madredaktøren har taget tid på 4 retter på én gang.

Det sker jævnligt, at jeg har gang i flere retter på samme tid i køkkenet, som hver især har sin tilberedningstid før de er færdige. Mit minutur kan kun klare én tid af gangen, og løsningen bliver ofte at forsøge at huske de forskellige tider i hovedet i stedet, med stor fare for at huske galt.

Men det er der nu råd for! 4-in-1 Kitchen Timer er fire separate minuture samlet i én og samme app. Den er superenkel, men den virker. Ud for hvert minutur kan der vælges en kort beskrivelse, som f.eks. Bread, Beef eller Casserole, derefter indstilles tiden, ved at klikke på knapperne +1 eller +5. Hvorefter tiden tæller nedad.

På den måde er nemt at huske, at stegen skal have 2 timer og 10 minutter, dejen skal hæve 3 timer endnu, og kalvefonden skal koge ind i 6 timer mere, mens æggene blot skal have 8 minutter. Ringer din iPhone mens minut-urene kører, er det heller ikke noget problem, app’en fortsætter med at holde styr på alle minutterne.

4-in-1 Kitchen Timer er udviklet af atebites.com og er gratis af downloade. Den findes kun til iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 − four =

1 Comment
  • Anne Mette
    maj 27, 2011

    Juhuuu, det er en løsning på et problem jeg ikke vidste jeg havde! Awesome!