Når internettet bringer mennesker tættere på hinanden

1 Min læsning

Af @ChristianeVejlo

Hvis vi bruger internettet rigtigt kan de mindske afstande både geografisk, sprogligt og kulturelt. Det her er et genialt eksempel. 

Sprogskole-plejehjem

Der er ofte kritiske røster som mener at internettet skaber afstand mellem mennesker. Folk ser ikke hinanden i øjnene mere, det er nemmere at læse en Facebook opdatering end at spørge et menneske hvordan de egentlig har det. Og ja engang imellem kan der være noget om det. At vi måske burde kikke lidt mindre på vores skærme og mere på hinanden. Men jeg er nu mest overvældet over de fantastiske muligheder som internettet skaber. Muligheder for at tale sammen på tværs af store geografiske afstande. Muligheden for at møde nye mennesker. Blive bedre til andre sprog. Få nye venner. Holde kontakten ved lige. I Brasilien er en sprogskole kommet på et værktøj, som ikke alene kan hjælpe deres elever med at øve engelsk med amerikanere uden at rejse til USA. Det er også et værktøj som bringer mennesker tættere på hinanden. Sprogstuderende og ensomme ældre på plejehjem. Det er en fantastisk win-win situation, og også en af den slags videoer som får mig til at tude lidt. Se den!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + 5 =

No Comments Yet.