Netflix dokumentar om Bill Gates er fænomenal indsigt i Microsofts skaber

1 Min læsning

Hvad tænker manden der byggede Windows på når han står op om morgen? Hvad spiser han egentlig til frokost? Ny Netflix dokumentar går i dybden med en af de vigtigste mennesker i tech-branchen – Bill Gates.

Henover tre afsnit, hver af én times varighed, kommer du tæt på Bill Gates og hans velgørenhed, Gates Foundation, som arbejder på at forandre verden lige så meget som Microsoft har gjort. Arbejdet med Gates Foundation fylder en del i dokumentaren, så forbered dig på at blive klogere på organisationens kernepunkter:

  • Forsøget på at bygge et bedre toilet
  • Bedre vacciner
  • Kampen mod myg der spreder sygdomme

Det hele fokuserer dog ikke kun på det arbejde som Bill Gates gør nu. Der bliver også fokuseret en masse på hvordan Microsoft blev skabt, hans intense opbrud med Paul Allen (den anden grundlægger af Microsoft) og hans forhold til konen Melinda.

Igennem serien lærer du også Bill lidt bedre at kende, og ikke mindst hans næsten ekstreme forhold til at arbejde. Tidligt i Microsofts liv lærte Bill Gates alle de ansattes nummerplader udenad så han kunne se hvem der blev og arbejdede sent når han tog hjem.

Serien tegner et dybdegående billed af Bill Gates, men hvis du ser dokumentarserien så forbered dig på, at der også vil være en hel del snak om toiletter og afføring.

Inside Bill’s Brain kan streames på Netflix.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 4 =

1 Comment
  • Henrik V Blunck
    september 21, 2020

    Jeg deler opfattelsen af, at Netflix har givet seerne et pletskud. Bill Gates har nærmest mytisk status i IT-verdenen, helt på linje med afdøde Steve Jobs. Det mest bemærkelsesværdige er, at Bill og hans hustru nu bruger formuen på at GAVNE omverden. Det fortjener kæmpe ros, at han bruger sin tid på denne filantropiske indsats i en tid hvor vestens ukronede leder, Donald Trump, bruger sin tid på, at nedbryde alt det, der blev bygget op af de tidligere præsidenter, med særligt fokus på hans forgænger, Barack Obama.
    Tak for denne blog. Altid interessant læsning. :-)