Netflixs næste originale serie skal vælte Game of Thrones

2 Min læsning

Netflix er ved at gøre klar til at tage kampen op mod Game of Thrones og samtidig vinde alle spilfans’ hjerter med deres næste originale serie.

Zelda Wii U

Er du klar til flere sværd, drager og storslåede eventyr? Ifølge Wall Street Journal arbejder Netflix i disse uger på deres næste store satsning: The Legend of Zelda. Ifølge interne kilder fra Netflix vil “Zelda” være Game of Thrones for hele familien, og ikke bare for de voksne i huset.

Navnet “The Legend of Zelda” vil formentlig ringe et par klokker hos nogle, og det er fordi Zelda er en central grundsten i spilfirmaet Nintendos katalog af spilserier. Serien har siden sin debut i 1987 haft 20 udgivelser, og anses for at være en af Nintendos vigtigste spilserier overhovedet, udover Super Mario og Pokémon. Serien er kritikerhyldet og elsket af spilfans verden over.

Nintendo har tidligere prøvet at overføre deres populære spilserier til TV og film, senest for 21 år siden med “Super Mario Brothers – The Movie”, der var et enormt flop (og en rigtig dårlig film). Nintendo har dog haft succes med en tegnefilm baseret på Pokémon-serien, som har kørt i mange sæsoner og resulteret i en hel del spillefilm.

hyrule-grass

Netflix’s arbejde med “The Legend of Zelda” vil dog ikke være animeret, men i stedet med skuespillere. Hverken Nintendo eller Netflix har ville kommentere på historien, men ifølge anonyme kilder, der udtaler sig til Wall Street Journal, er projektet stadigvæk i en tidlig fase, med Nintendo heftigt involveret i projektet.

Netflix satser mere og mere på originale produktioner. I år vil Netflix have 10 helt nye serier. Flere af dem baseret på Marvel-superhelte, en ny Tina Fey komedie (Unbreakable Kimmy Schmidt) og i 2016 en serie baseret på Dronning Elisabeth den 2. kaldet “The Crown”.

Hvis du vil vide mere om Zelda-serien kan du se lidt af det kommende Zelda spil til Wii U, som udkommer senere i år.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − 3 =

No Comments Yet.