Nintendo genudgiver deres mest elskede retro-konsol

2 Min læsning

Nintendos højtelskede Super Nintendo-konsol fra 90’erne bliver nu genudgivet i en ny mini-udgave med 25 indbyggede spil. Går du allerede i julegave-tanker, så har du her den ultimative retro-julegave.

Sidste år udgav Nintendo en miniudgave af deres allerførste hjemmekonsol – Nintendo Entertainment System i form af NES Classic Edition, en lille bitte maskine med 30 af de bedste NES-spil samlet i én pakke. Det var så stor en succes, at det var tæt på umuligt at få fingerne i en maskine.

I år gør Nintendo kunsten efter med deres anden maskine, Super Nintendo Entertainment System eller SNES, som alle kalder den. SNES Classic kommer med tyve spil, hvoraf størstedelen den dag i dag anses for at være nogle af de største klassikere nogensinde. Det er spil som The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario World og Earthbound.

Alle spil er stadig 100% værd at spille, og modsat mange af spillene på NES-maskinen fremstår SNES-spillene mere tidsløse og med langt mere dybde og underholdning.

Men det er ikke bare en hær af klassiske spil, du finder i SNES Classic-pakken. Der er også en verdenspremiere i form af spillet Star Fox 2. Et spil som Nintendo afbrød udviklingen af blot uger før, spillet var færdigt og klar til at blive udgivet. For første gang nogensinde udgiver Nintendo nu formelt spillet, og den eneste måde du kan få fingrene i det på, er via SNES Classic-pakken.

Hvis du vil have en SNES Classic, skal du være hurtig på aftrækkeren. Nintendo har sagt, at de kun vil være tilgængelige i 2017, og der vil være et begrænset antal af dem. Så hvis du vil eje et stykke spilhistorie og opleve nogle af verdens bedste spil, er en SNES Classic lige noget for dig.

SNES Classic Mini er i butikkerne fra den 29. september, og vil du se en komplet liste over alle 20 spil, kan du gøre det her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + fifteen =

No Comments Yet.