Nu bliver selv madrassen intelligent

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Luna er et madrasovertræk, hvis temperatur kan styres fra en smartphone. Den skal sikre både bedre søvn og en sundere opvågning.

luna 3

Vi har allerede fået smarte telefoner, smarte ure, smarte biler og smarte tv. Så måtte vi vel også have et smart madrasovertræk.

Luna kan nemlig hjælpe sin bruger med at sove bedre, så han eller hun er mere frisk og mere glad i sine vågne timer af dagen. Lunas fabrikant hævder sågar, at madrasovertrækket kan forbedre ens liv.

Luna kan monteres på alle typer madrasser og kan via et hav af indbyggede sensorer tilpasse sig optimalt til sin bruger. Sensorerne lærer brugerens sovevaner at kende og kan derfor justere sig ind til at skabe den optimale sengekomfort.

Brugeren kan via sin smartphone sætte individuelle temperaturzoner i sengen – både til sig selv og partneren. (Temperaturerne på billedet er i Fahrenheit, ikke Celsius).

luna madras 2

Samtidig holder sensorerne i madrasovertrækket øje med soverytmen, uden at man skal have armbånd eller andre dimser på.

Og Luna kan skabe den optimale vækning via sin indbyggede alarm, der går i gang på det helt rigtige tidspunkt i forhold til, hvornår kroppen er på sit højesteenergi niveau – og brugeren er helt frisk.

Luna kan desuden samarbejde via trådløst Bluetooth med andre smarte gadgets i hjemmet. Ikke kun ens smartphone, tablet eller laptop, men såmænd også alarmer, dørlåse, termostater og lamper.

Luna Smart Mattress Cover kan forudbestilles til priser fra ca. 1.300 kroner. Se mere om den sengeliggende gadget i denne lille video.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 3 =

3 Comments
 • Morten
  marts 9, 2015

  Så mangler jeg bare en bluetooth-kaffemaskine (eller at koble den til ifttt.com) så er jeg morgen perfekt. ☺

 • Mikkel Andreasen
  marts 18, 2015

  Ville være mere spændende, hvis de også leverede i europæiske størrelser

 • Kristian Hetland
  januar 17, 2017

  Hei hva koster luna senge trekk med varma 180*200. Levert Norge