Nu bliver sparegrisen digital

1 Min læsning

Digital sparegris modtager bitcoins og pengeoverførsler og gør dit barn dus med den digitale pengeøkonomi.

Kontanter er på vej ud, og det betyder også, at den gammeldags sparegris snart har udspillet sin rolle. Det har fået fire danske iværksættere til at udvikle en digital sparegris. Grisen hedder Ernit og er ’en lille gris med store ambitioner’, som iværksætterne bag projektet fortæller.

ernit

Grisen ligner (næsten) en klassisk sparegris, men lad dig ikke snyde. Sparegrisen har tilkoblet en app, så du kan sende penge ned i grisens mave. Digitalt vel at mærke. Grisen registrerer hver gang, den modtager et nyt beløb, så børnene kan følge med i, hvordan opsparingen vokser. Sammen med dit barn kan du sætte et eller flere mål for, hvad der skal spares op til – et spil, en ny cykel eller måske et skateboard, og grisen kvitterer med et ’Hooray!’, når målet er nået.

Her i Elektronista kan vi slet ikke stå for den lille, digitale gris, der både tilbyder en smart måde at opspare penge og en pædagogisk måde at forberede dine børn til den digitale pengeøkonomi.

Ernit er et Kickstarter-projekt, og har du lyst til at bidrage til projektet, så den digitale gris kan komme på markedet, så kig her. Du kan enten bare støtte projektet med et beløb, du selv bestemmer eller forudbestille et eksemplar af Ernit.

ernit 6

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

No Comments Yet.