Nu kan du få trøfler på en tablet

2 Min læsning

Restaurant i San Francisco viser maden blive tilberedt på en iPad-video foran hver gæst. Resultatet spiser man direkte fra tabletten, der også fungerer som interaktiv tallerken.

mad-paa-ipads-6

Én ting er, at der er gået mode i at tage smartphone-billeder af de måltider, man får serveret på gode restauranter-

Noget andet er, at flere og flere restauranter udleverer deres menukort på en tablet-skærm. Den er jo også meget nemmere at opdatere med ændringer end et trykt menukort.

Men at måltiderne nu skal serveres på selve tablet-skærmen er da noget helt anderledes. Og altså ikke som et virtuelt billede af madvarerne, men rent fysisk på iPad’ens display.

I skal dog rejse helt til San Francisco for at opleve den kulinariske nyhed – eller skal vi kalde den en madkulturel særhed? Det foregår i Quince restauranten, der for nylig fik sin tredje stjerne hos Michelin. Så oplevelsen er alt andet end fastfood og bestemt heller ikke billig.

Den nye iPad-menu hedder ”A Dog Searching For Gold”, fordi man ser en video med en hund på trøffeljagt på skærmen, mens man nyder kroketter af hvide trøfler oven på.

Så man kan vel også sige, at man ikke kun får et velsmagende måltid, men også får serveret baggrundshistorien om råvarerne på tallerkenen nedenunder – undskyld på tabletten.

Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på, om iPad’en kan tåle serveringen. Apples tablet er ikke kendt for at være særlig hårdfør og slet ikke vandtæt. Og hvordan man sørger for opvasken bagefter. Man kan jo ikke putte en iPad under en vandhane i køkkenvasken eller en tur i opvaskemaskinen.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 6 =

No Comments Yet.