Elektronista Clutch- Verdens første designer-gadgettaske

4 Min læsning

Den eksklusive Elektronista Clutch designertaske med 12 funktionelle lommer og indbygget powerbank. Skamrost af brugerne, elsket af ELLE, Wired og Vogue.

Knomo Elektronista Clutchen forhandles online via vores egen ElektronistaShop.dk. Se brugerfeedback længere nede i indlægget.

 

 
 

Christiane_Vejlo_Elektronista_bag_walking

Aldrig før er en taske skabt med udgangspunkt i fremtidens menneskes digitale hverdag, job og rejser. Elektronista- The Clutch sætter nye standarder for fremtidens håndtaske ved i et på én gang eksklusivt, overraskende, nytænkende og elegant design at gøre plads til de uundværlige gadgets og teknologiske accessories, som er blevet en fast del af moderne menneskers liv.

Bag Elektronista taske-tanken står teknologiblogger, radio- og tvvært Christiane Vejlø. Idéen opstod, da Christiane forgæves ledte efter en designertaske, som også skulle passe til et liv med både smartphones, tablets, opladere, høretelefoner og ting der hurtigt løber tør for strøm.

“Jeg kunne aldrig finde min telefon, mine ladere blev filtrede og der sad altid en lakrids på min tablet. Jeg kikkede efter en taske som tog mit digitale liv seriøst, men det som fandtes på markedet var enten lavet enten med fokus på funktionalitet eller design. Jeg ville ikke gå på kompromis med nogen af delene, så jeg besluttede mig for at lave den selv og få det hele med. Tasken skulle tage udgangspunkt i must-carry mobile devices og laves med respekt for et travlt  liv på farten. Men det har været absolut afgørende, at den samtidig blev virkelig smuk og elegant og f.eks. på en forretningsrejse kan fungere både i lufthavnen, til møder, til middag og til fest.” fortæller Christiane Vejlø.

 

Elektronista_Clutch

Christiane Vejlø har personligt overset hver eneste detalje af designet og Elektronista tasken er nøje udviklet med beskyttende lommer til bl.a. smartphone, tablet, oplader, converter og småting som en USB stik, kuglepen, valuta, kreditkort, visitkort, pas og rejsedokumenter. En helt unik feature er taskens lader som leverer ekstra strøm til smartphone og tablet ligegyldig om man befinder sig i en flyvemaskine, til koncert eller på restaurant.

Elektronista_Bag_30_09_20145209

Wearable trenden

”En af de helt store trends i det digitale landskab er wearable technology. Vi tager efterhånden for givet at vores teknologi er bærbar, men nu skal vi også kunne ”tage den på”. Teknologi og fashion har længe været meget langt fra hinanden. Den ene opslugt af funktionalitet, den anden forblændet af et lækkert ydre. Elektronista tasken bygger bro mellem de to” fortæller Christiane Vejlø, som til dagligt også rådgiver i og holder foredrag om digitale trends.

Sesam sesam luk dig op!

Om dagen er Elektronista tasken en elegant læderclutch med fine gulddetaljer og en praktisk kædestrop- på én gang eksklusiv, urban og moderne. På kontorbordet eller hotelværelset kan Elektronista tasken på magisk vis – via to sidelynlåse- foldes ud og give overblik over indholdet. Når det er tid til middag eller cocktails kan ejeren igen forvandle tasken og drage i byen med et design,  der passer til både jeans, jakkesæt og cocktailparty.

elektronista_open_1

Elektronista- The Clutch lanceres sidst i November i Danmark, USA, UK og Tyskland i samarbejde med det anerkendte britiske taskemærke Knomo som blandt andet bæres af den engelske IT-girl Pippa Middleton og den amerikanske skuespiller Samuel L. Jackson.

Her finder du tasken:
Knomo Elektronista Clutchen koster 2150 DKK og sælges bl.a. på ElektronistaShop.dk og i den eksklusive Gazata shop på Østerbro i København

Følg nyt om tasken på Instram via @elektronista og #ElektronistaClutch

Christiane Vejlø har i 10 år arbejdet i ledende stillinger i teknologibranchen. Hun er direktør i Elektronista Media, står bag det digitale livsstilsunivers Elektronista.dk, rådgiver i digitale trends, er vært på radioprogrammet Elektronista på Radio24syv, foredragsholder samt trendanalytiker i danske og udenlandske medier.

Et udpluk af brugerresponsen ovenpå lanceringen af tasken;  

“Så lækker, endelig noget til os kvindlige “nørder”,,,Alt for længe ventet clutch. Så lækkert design,,,Fantastisk at netop sådan en endelig er kommet på markedet – den har været savnet,,,Endelig en taske med overskuelige lommer til alle ens gadgets,,Wauw og YES, hvor er den helt fantastisk :-)! Endelig en kvinde, der designer for kvinder i/omkring den elektroniske hverdag, vi alle har: – så clutchen både er dybt funktionel og samtidig har et rigtig fedt design,,,Åh f..k, hvor er den clutch vidunder-skøn,,,Der var den jo! Tasken jeg har ventet på!,,,, Jeg elsker denne cutting edge taske, fordi den giver lov til at kombinere gadget-behovet og dametaske nødvendighederne,,, Genialt tænkt ! Den her taske er én af de absolut bedste nyheder på markedet i flere år, efter min mening,,,For første gang i mit liv kan jeg se grunden til at ha en “dame” taske! GENIAL! Intet mindre kan siges om denne taske,,,, Top tjekket, kvalitetsbevidst og funktionel – et veritabelt kinder-æg af en gadget-taske,,,Har lige opdaget denne FANTASTISKE clutch!! ER simpelthen lige ved og dø over den. Jeg siger det lige ud – Fuck, den er fed, smuk og feminin! I love it <3”

Christiane_Vejlo_Elektronista_Bag_Open_

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − sixteen =

23 Comments
 • Sofie-Amalie
  november 26, 2014

  Ååhhh!! Den er jo SÅ flot og lækker! Fantastisk godt arbejde!

 • Sofie-Amalie
  november 26, 2014

  Hov..Har så lige læst, at den kun passer til Iphone og Ipad :( ØV!
  Os med Nokia Lumia bliver sjældent tilgodeset..

  • Christiane Vejlø
   november 28, 2014

   Det er ikke korrekt. Lommerne kan holde smartphone af alle mærker.
   :-) Christiane

 • Eva Ethelberg
  november 27, 2014

  Kan Samsung Galaxy S5 passe i mobil-lommen?
  Kan iPad 3 være i iPad-lommen?

 • Christiane Vejlø
  november 28, 2014

  Hej Sofie- Amalie og Eva

  Det er ikke korrekt den kun passer til Apple produkter. Der er en stor lomme som kan holde en stor tablet. F.eks. en stor iPad eller 10″ Galaxy Tab S. Den passer selvfølgelig også fint til en mindre tablet. Så er der to mindre lommer som passer til de allerfleste telefoner. Jeg har selv både haft Samsung Galaxy S5, iPhone, Note og Galaxy Alpha med mig. Der er også være f.eks. et compact kamera.
  Selvfølgelig er ingen udelukket :-)
  God fornøjelse!
  Christiane

 • June Spuur
  december 1, 2014

  Hej Christiane

  Af ren nysgerrighed så kunne jeg tænke mig at vide hvornår vinderen bliver trukket af den lækre taske – da jeg ikke synes det fremgår nogle steder?

  Mange hilsner
  June

 • Betina
  december 3, 2014

  Hej,

  Jeg har bestilt tasken som en “lille” julegave til mig selv. Fantastisk taske, som jeg har ledt efter de sidste par år.

  Jeg er i tvivl om der kan været et brilleetui deri? Har fået “gamle kone” briller, så det er et must for mig :-)

  Betina

  • Christiane Vejlø
   december 3, 2014

   Hej Betina

   Tillykke med købet. Jeg håber I får mange gode digitale timer sammen :-)
   Der er to lommer som begge fungerer glimrende til briller. Jeg bruger dem selv til solbriller :-)

   Rigtig god fornøjelse

   Christiane

 • Betina
  december 4, 2014

  Tak for svaret :-)

 • Lise
  december 18, 2014

  Så denne skønne taske måtte simpelt hen eje den
  Straks sendte jeg min mand ind for at hente den
  Skulle egentlig ikke åbnes inden jul .
  Dog en umulighed
  Guuuuud hvor er den skøn.flot design tak for det
  Mange julehilsener Lise

  • Christiane Vejlø
   december 18, 2014

   Hej Lise
   Hvor er jeg glad for at du har fået tasken og er glad for den. Du må endelig dele et billede med #Elektronistaclutch på instagram eller twitter hvis du har lyst. Er altid så fedt at se.
   Rigtig godt jul
   Christiane

 • Camilla Lauritzen
  december 25, 2014

  Kære Christiane. Jeg har verdens dejligste mand, der har givet mig din skønne lækre taske i julegave. Den er bare SÅ gennemtænkt. Tak for det! Han fik selv glæde af den allerede julenat. For han endte desværre en tur på sygehuset til en kort indlæggelse. og så var det jo skønt at konen allerede havde opladet batteriet og taget tasken med, så der kunne komme strøm på hans mobil :-) Så kunne der jo pludselig ses film på mobilen. Et stort hit! Jeg glæder mig selv til at være på farten med både strøm og orden i tasken. Glædelig jul!

  • Christiane Vejlø
   januar 4, 2015

   Hej Camilla

   Hvor er det dejligt at høre at du er glad for tasken og den allerede har tjent jer godt! God mand du har :-) Håber han er ok igen.
   God fornøjelse med det hele

   Christiane

 • Dorte
  december 30, 2014

  Kan der også være et tådløst tastatur fra Apple i tasken? ….. og et spørgsmål fra den udsalgsglade: Kommer der endnu en promo-kode til ‘os’ der ikke nåede det ;-) Godt nytår

  • Christiane Vejlø
   januar 4, 2015

   Hej Dorte
   Det kommer lidt an på hvor stort det er. Tasken er stor nok til en 10″ tablet (det svarer til en stor iPad). Hvis tastaturet er til den størrelse, så passer tasken :-)
   Desværre er der ikke promokoder lige pt. De var begrænset til en juleperiode og den første taske er jo også i en særlig nummereret “limited edition”. Der er stadig nogle stykker tilbage. F.eks. hos Grannysmith.dk

   Bedste hilsner
   Christiane

 • Maria
  maj 11, 2015

  Hej Christiane

  super fedt design og gennemtænkt taske :) er vildt stor fan af din hjemmeside med masser af nyheder :)
  hvor lang vil der gå før man kan bestille din taske igen – hvis den er udsolgt på grannysmith.dk ?
  Du er et fantastik forbillede indenfor den danske medieverden :)
  stor hilsen Maria

  • Christiane Vejlø
   maj 11, 2015

   Hej Maria
   Hvor skønt du følger med! Du skulle gerne kunne bestille den sorte hos Grannysmith.dk nu, og så kommer Grey og Blush også en af de nærmeste dage. Hvis du får Elektronista nyhedsbrevet, så kommer der også snart en rabatkode ud :-)

   Christiane

 • Odile Poulsen
  maj 28, 2015

  Jeg som kun bærer rødt tøj, sko og accessories er på den ift Clutchen. Jeg vil så gerne have en i rød! Alternativet er den mere mappe lignende, som jeg så ikke kan få cluth funktionen med.
  Hvad gør en rød kvinde, der gerne vil ha en rød Elektronista rød clutch? Venter gerne et brilliant svar! :-)
  bedste tanker Odile

 • Claus
  december 21, 2015

  Kan man købe den i nogen fysiske butikker? Hvis man skal nå det inden jul.

 • Laura Raundorf
  marts 23, 2018

  Hej Christiane.
  Jeg har købt en af dine allerførste elektronistaer tasker og brugt den med glæde hver eneste dag.
  Indtil hægten på stroppen knækkede, så har den ligget i skabet et års tid.
  Nu savner jeg den helt vanvittigt, men jeg ved ikke hvordan og hvor jeg kan få den repareret.
  Er det muligt at få en e-mail, hvor jeg kan maile til med et billede af det, der er gået i stykker?
  Vh. Laura Raundorf