Nu kan du tegne dine egne smileys

1 Min læsning

Træt af at sende almindelige smileys fra din telefon? Nu kan du tegne dine egne og sende dem i stedet! Mega-krea!

Mulighederne for at sende alle mulige smileys og animerede figurer afsted i sms’er og facebookbeskeder er eksploderet. Men selvom du måske har hundredvis af præ-tegnede emoticons at vælge imellem i dit tastatur i forvejen, kan det blive endnu mere kreativt. Du kan tegne dine egne!

squiggly 2
Det aarhusianske firma Apptitude har lavet en tastatur-app med navnet Squiggly, som kan downloades til iPhones for 7 kr. Det fungerer på samme måde, som hvis du har downloadet et tastatur med ekstra smileys: Når du aktiverer Squiggly-app’en, dukker et lærred-tastatur op i bunden af skærmen med et udvalg af pensler, farver og et viskelæder, og så kan du tegne lige hvad du vil, indsætte kreationen direkte i din besked og sende den afsted. Tegningerne kan også animeres, og hvis du har fået tegnet en rigtig god en, kan den gemmes i app’en og sendes igen og igen.

Tastaturet fungerer kun på iPhones med iOS 8, som tillader installation af tredjepartstastaturer under beskeder, men kan så bruges inde i de apps, du bruger til at sende beskeder i forvejen. Helt nemt.
Squiggly koster 7 kr. og kan downloades i App Store.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + nine =

No Comments Yet.