Nu kan du vise foto og film på dine sneakers

2 Min læsning

Amerikanske ShiftWear sælger nogle af de mest opsigtsvækkende sko, man kan købe. De er nemlig forsynet med et farvedisplay, hvor man kan vise fotos, videoer eller f0r den sags skyld også reklamer.

Mange mennesker bruger deres sneakers som statussymbol. De bruger formuer på at købe sjældne Limited Edition-modeller og ser dem som et stærkt udtryk for deres livsstil.

De nye ShiftWear sneakers kan forstærke den effekt mangefold. De er nemlig forsynet med skærme på siderne, som man kan bruge som lysshow, galleri, video fremviser eller kreative reklamer. Motiverne vælger man på sin smartphone, der står i trådløs forbindelse med skoene.

ShiftWear tilbyder seks sneakers-modeller, hvor skærmene har forskellig form. Skoene kan i øjeblikket forudbestilles til priser fra 250 USD pr. par – ca.  1.600 kroner. Ikke billigt, men næppe noget der vil afskrække ægte sneakers-entusiaster eller notoriske selv-iscenesættere.

ShiftWear medleverer et billedarkiv, når man køber et sæt sneakers. Mere sjovt er dog, at man kan tage sine egne fotos eller videoer og lade dem afspille på skoenes sider.

De skal nok vække opsigt overalt, hvor man kommer gående – eller måske snarere sidder. I S-toget, i bussen, på en cafe, ved en fest, i skolens klasselokale osv. ShiftWear må også være oplagt til reklameformål.

I appen kan man også vælge, om billederne på skoen skal være faste, om de skal udskiftes med mellemrum – eller de skal køre som et lysshow og eller en film. ShiftWear-sneakers er forsynet med både Bluetooth og wi-fi. Så kan man i princippet også styre billederne fra en laptop eller tablet, selvom det selvfølgelig er nemmest at skifte motiver via en smartphone, som man alligevel altid har på sig.

I skoene sidder et batteri, der kan få energi på flere måder: Med en almindelig oplader i en stikkontakt. Trådløst via en oplader, der minder om en sål, man stiller skoene på. Eller via kinetik, hvor bevægelser med foden sender strøm til batteriet.

De fleksible skærme på ShiftWear sneakers er vandtætte, bliver ikke ødelagt af snavs og olie – og de kan tåle mindre stød. Man skal dog nok ikke spille fodbold eller sparke til lygtepæle, når man har dem på.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + thirteen =

No Comments Yet.