Mobilafhængig? Track dit forbrug og bliv overrasket!

2 Min læsning

Undersøgelser viser, at smartphonebrugere typisk tjekker deres smartphone 39 gange om dagen. Facebook, Twitter, Gmail, Instagram, Candy Crush, Snapchat, LinkedIn og så videre – og så forfra. Sammenlagt er det næsten 180 minutter eller tre timer hver dag på skærmen. Men altså, hvem tæller? Jovist, det gør app’en Moment

Har du brug for et realitetstjek? 

De fleste af os har en ide om, hvor ofte vi tager vores telefon op, hvor mange gange vi tjekker den, eller hvilke apps vi bruger mest. De fleste af os har derfor også brug for et realitetstjek, for vi er ofte ikke klar over, hvor stor en tidsrøver vores smartphone egentlig er.

Moment er en app, der automatisk tracker, hvor meget du bruger din telefon hver dag. Det kan være en øjenåbner i en digital verden, hvor ny teknologi er designet til at gøre os afhængige.

Med moment kan du derfor, hvis du synes, du bruger din telefon for meget, indstille daglige grænser for dit brug og få besked, når det er ved at tage overhånd. Du kan også indstille små lejlighedsvise nudges, der som en blid hånd på skulderen siger: “Hej, du er allerede halvvejs fra at nå din daglige grænse, og klokken er kun 11“.

Derudover monitorerer app’en også hvilke apps, du bruger mest og derved får du en lille ide om, hvor effektiv eller produktiv 3 timer ud af dine i gennemsnitlige 16 timer har været.

Bruger vi generelt vores smartphones for meget?

Hvis du har lyttet Elektronista Podcast #265, ved du, at du ikke er den eneste. TV-vært Thomas Skov er også afhængig af sin mobil, og han bruger også Moment – faktisk anbefaler han app’en. For han har konstant sin smartphone i hånden, selv når han putter sin datter.

Han har derfor i samarbejde med DR lavet en programserie, der sætter fokus på, om vi bruger vores smartphones for meget og stiller spørgsmålet, som du nu kan stille dig selv: Er du mobilafhængig? Og få svaret på med app’en Moment. God selftracking!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 1 =

No Comments Yet.