Retro hot: Gamle bip bip-spil er nostalgi for alle pengene

1 Min læsning
Elskede du også 80’ernes gamle bip bip-spil? Det er ikke for sent at kaste sig over dem (igen). Naturligvis er grafikken og dramaturgien uhyre simpel sammenlignet med nutidens computerspil, men spillene er sjove og historiske, og den enkle form passer godt ind i tidens less is more-tendenser.
Det er populært at søge tilbage til rødderne og dyrke det simple liv i disse år – så hvorfor ikke også
gøre det med computerspil og anskaffe sig et klassisk bip bip-spil. Hvis du ikke har et spil liggende i dine gemmer derhjemme, så find et brugt på nettet.
Gå f.eks. efter det klassiske, orange multi screen Donkey Kong. Spillet fra Nintento kom i 1982 og var et af de absolut mest populære dengang. For dig, der er for ung til at huske Donkey Kong, så refererer navnet til en stor, frygtindgydende abe, der holder den skønne ungmø Pauline fanget. Hovedpersonen Mario (som i de efterfølgende årtier har fået en forrygende karriere) skal forcere en række forhindringer og redde Pauline fra Donkey Kongs klør. En simpel historie, men et no-nonsense-spil, der bare fungerer. Og så ser det altså cool ud at have en lille samling retro tech i reolen.
Blandt andre populære bip bip spil fra dengang, er Octopus, Mickey and Donald og Green House…
Sponsoreret af DBA-Guiden

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − nine =

1 Comment
  • John Beltran
    september 12, 2017

    Denne artikel bragte gode minder frem hos mig:)