Ny app pynter din væg

1 Min læsning

Trænger du til noget ny kunst derhjemme? En ny app gør det nemt at finde et lækkert grafisk værk og tjekke, hvordan det ser ud på dine egne vægge.

WallPiece_Pic2

Nu bliver det nemt at pynte dine vægge på en funky måde. Den nye danske app WallPiece er et iPad-magasin, som præsenterer grafiske værker af udvalgte illustratorer.

Alle værkerne er i høj kvalitet og særligt håndplukket af folkene bag app’en. Og hvis du kan lide et af værkerne, men hellere ville have, at baggrundsfarven var lysegrøn fremfor lyseblå, kan du tilpasse farverne, så det passer bedst muligt til din egen indretning derhjemme.

Bagefter kan du ovenikøbet se, hvordan værket rent faktisk vil se ud på din væg via app’ens kamera-funktion. Og passer det perfekt, kan du købe det og få det tilsendt med posten inklusiv en ramme, så det lige er til at hænge op.

I den første udgave af iPad-magasinet WallPiece er der værker af Tarik Arnautovic, Miss Lotion, Jakob Tolstrup og Kristina Gordon.

App’en fås til iPad på App Store og er gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + 11 =

No Comments Yet.