Ny højtaler fra B&O er klædt godt på

1 Min læsning
Artiklen er lavet i samarbejde med ElektronistaShop.dk

Den nye M5 højtaler fra Beoplay er i mere end én forstand klædt godt på. Med eksklusivt uldstoft fra Europas førende tekstilvirksomhed fejler udseendet ikke noget. Og som vanligt når det gælder B&O så har lyden også fået stor opmærksomhed. Det er gode toner fra den gamle Struer virksomhed!

Beoplay M5

Beoplay M5 spreder lyden ensartet 360 grader rundt, og højtaleren giver derfor en ren og stærk oplevelse, ligegyldig hvor i rummet den er placeret. Det sikrer du ved at vælge mellem indstillingerne hjørne, væg eller fritstående. Og da Beoplay M5 kan bruges trådløst er den også en god rejsemakker på farten. Det lækre uldstof kan udskiftes (der kommer flere farver til foråret), så du er sikker på at højtalerens look passer perfekt til din bolig.

M5 Beoplay

Som noget særligt smart har Beoplay M5 Chromecast indbygget. Det betyder, at der er direkte adgang til de fleste store musikstreamingtjenester i ukomprimeret kvalitet. Højtaleren her er for den bruger, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet, design eller lyd.

Beoplay M5 findes i farverne Sort og Natural og kan købes f.eks. på ElektronistaShop.dk til DKK 4996. For en endnu mere mobil og prisvenlig højtaler kan du tage et kik på Beoplay A1 som findes til DKK 1995.

screen-shot-2017-01-06-at-14-46-48

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 18 =

No Comments Yet.