Sådan får du varmen- guide til lune gadgets

2 Min læsning

Da jeg var lille og min seng var kold som is lavede min mor eller far altid en varmedunk til mig. En god gammeldaws gummivarmedunk med kogende vand. Var vi i sommerhus uden varmedunk kunne en stor sodavandsflaske i glas med et håndklæde omkring klare jobbet. Nu er jeg voksen, ikke mindre kuldskær og slet ikke bange for at indrømme, at jeg får lidt hjælp til kolde fødder i sengen om aftenen. Men jeg har planer om at opgradere den gamle vandvarmedunk til en elektrisk én af slagsen. Jeg har i den forbindelse fundet frem 5 gode bud på lidt varmehjælp til vinteren, som jeg gerne vil dele med andre frossenpinde.  

1. Elektrisk varmepude- lun til fødder, mave og lænd

bosch-varmepude-pfp1037-med-3-temperaturer-305-x-345-cm

Hvad enten dine fødder trænger til at tø op eller du har brug for at lindre lændesmerter eller mavepine, så er en elektrisk varmepude god både i sofa og seng. Varmepuden RelaxxTherm L fra Bosch har tre temperaturindstillinger og vaskbart betræk. Kræver et stik i nærheden. Find den hos Coop til DKK 309,95

2. Blød, luksus, elektrisk varmepude 

Varmepude-sikker

Går du efter limousinemodellen, så er varmepuden fra Beurer måske det rigtige valg. Den har rigtig pude form og er blød og sikker, så du roligt kan falde i søvn på den. Farven er lidt nå, men du er jo alligevel nok ikke i det store sociale selskab når du bruger den. Find den hos Skousen.dk til DKK 529

3. Trådløs minivarmepude til hænderne

Mini-varmepude

Kan lægges i lommen og er særligt egnet til lange shoppingturer eller til folk der går på jagt. Kan også lindre gigt i fingrene. Puden varmes i mikroovn ved 700-900W fra 1 min.-1½ min. eller i almindelig ovn ved 125° i 5-6 min. Findes på Bodymindcompany.dk til DKK 199

4. Lun overalt- varmetæppe til hele sengen

dobbelt-varmetæppe

Der findes nærmest ikke noget bedre end at stige ned i en varm seng på en kold vinternat. Gå hele vejen med det store dobbelte varmetæppe som fylder hele sengen. Læg det under dit lagen og glem alt om natsokker og lange underbukser. Der er individuel varmeregulering, hvis din sengekammerat ønsker en anden temperatur end dig. Find Beurer TS26 dobbelt sengevarme hos Bilka.dk for DKK 799

5. Analog varmepude- lun som i gamle dage

Luksusvarmedunk

Det er helt old school, men det er der bestemt ikke noget i vejen med. Fyld dunken med kogende vand. Sørg for at du køber en varmedunk med stof på. Ren gummi kan blive alt for varmt. Min erfaring er at en vandvarmedunk er en god ting for mine stueplaner. Jeg vander nemlig altid mine blomster med det kolde vand om morgenen. Find en pæn, luksusversion i uld af den klassiske varmedunk til DKK 177,95 hos ren-linne.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + nine =

No Comments Yet.