Nu kan sengen rede sig selv

2 Min læsning

SmartDuvet er den første dyne til Tingenes Internet. Den må være det ideelle for alle morgendovne.

duvet-dyne-2

Hvad har vi manglet af ting, vi vil kunne bruge tingenes internet til? Alarmer har vi – samt smarte køleskabe, tv, termostater, lamper, video overvågning, smart tøj, kloge sportssko. Men en seng, der kan rede sig selv hver morgen – automatisk eller på ordre fra en smartphone. Den gadget er da ny.

Den er her nu – fremtidens dyne, som glatter sig selv på kommando. Helt uden menneskehånd, hvis man ellers har husket at bede app’en på sin smartphone om først at vække sig selv – og bagefter rede sengen, når man er kravlet ud af den.

Hemmeligheden i den nye SmartDuvet ligger i et gitterværk af små plastikrør, der er syet ind i selve dynen. Rørene står i forbindelse med en hovedenhed, som placeres under sengen.

duvet-dyne-5

Når SmartDuvet får besked fra en smartphone, pumpes luft ind i de tynde rør. Det glatter dynens overflade og kan endda folde et krøllet eksemplar helt på plads.

Alternativet er selvfølgelig, at man reder sin seng selv eller lader hotelpersonalet om den opgave. Gør man det selv, tager det laaaang tid om morgenen. Mindst 30 sekunder.

Nej – lad os få SmartDuvet-dynen på vores seng. Den koster 264 canadiske dollars (ca. 1.450 kroner) ved forudbetaling nu. Senere stiger prisen til omkring 400 CAD.

Glemte jeg at fortælle, at SmartDuvet-dynen er fremstillet af et blandingsmateriale, der er let, solidt og åndbart?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 4 =

No Comments Yet.