Ny Huawei Honor 9 er fremragende og futuristisk

2 Min læsning

En smuk 3D-glas bagside og en sandblæst metalkant, der giver et diskret futuristisk, metallisk skær. 20 MP + 12 MP dual-lens-kamera, fremragende lydkvalitet og stærk processorkraft. Sådan karakteriseres Huawei’s nye flagskib, Honor 9, der netop er præsenteret i Berlin. Honor 9 henvender sig til den moderne smartphonebruger og fås til en fornuftig pris.

Godt nyt til de fotoentusiastiske

Med et kamera, der indeholder både en 12 MP RGB-farvelinse og en 20 MP-monokromlinse, har Huawei forenet knivskarpe farver og detaljerigdom. En detaljerigdom, der delvist skal findes i monokromlinsens “pixel binning”, der gør Honor 9 i stand til at tage rigtig gode billeder selv i svag belysning. Derudover optimerer portrait Feature-funktionen dine portrætbilleder med justeringer, der sikrer den perfekte selfie hver gang, ligesom Moving Pictures funktionen afslører, hvad der skete, lige før og efter et billede blev taget. Honor 9 kan også optage Ultra-HD 4K-video, der minimerer slørede billeder og kompenserer for uønskede kamerarystelser og sikrer dig en mere stabil video.

Masser af power og lyd, der er kælet for
Indeni består flagskibet af Huaweis eget Kirin 960-chipset, 4GB RAM og styresystemet EMUI 5.1, der bygger på Android 7.0. Batteriet har en kapacitet på 3.200 mAh. Tilsammen giver det en bedre brugeroplevelse fx i forbindelse med spil. Udenpå er der en 5,1 tommer stor smartphone og i Full HD.
Lydkvaliteten bærer præg af samarbejdet med den tyske grammy-vindende lydproducer Rainer Maillard. I partnerskab med Monster er “Honor Purity” skabt, der er en equalizer eksklusivt udviklet til Honor 9. Den nye smartphone er også  udstyret med teknologien “Huawei Histen”, der rummer tre forskellige (Near, Front og Wide) lydindstillinger til forskellige scenarier.
Honor 9 lander i Danmark fra 15. august i farverne Glacier Grey, Saphire Blue og Midnight Black* (fra sep.) med en serie af tilbehør, fx Honor Sport Bluetooth-høretelefoner, det nye wearable Honor Band 3 og Honor Monster-høretelefonerne. Det hele til en pris på ca. 3.999 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 14 =

No Comments Yet.