Elektronista Clutch give away- Vind sommerens must have taske

2 Min læsning

Vind din første Elektronista Clutch her under eller en mere til samlingen her.

Om sommeren er vi danskere i den grad på farten. Vi spiser ude, vi hænger ud i parkerne, vi besøger venner, vi er på stranden, drikker drinks, vi er i sommerhus og vi cykler byen rundt i sommerkjoler og shorts. Vi er i lufthavnen, på hoteller og ved poolen.

Selvfølgelig gælder det om at have det gode gear, så livet på farten bliver nemt og også gerne lidt lækkert. Derfor giver vi dig nu chancen for at vinde din første Elektonista Clutch fra Summer 2017 kollektionen i Nude Croc læder til en værdi af 2395 DKK. Hvis du allerede HAR en Elektronista Clutch, så kan du vinde én ny til samlingen lige her! Se nederst hvordan du deltager for at vinde din første.

Sådan så det ud, da Christiane havde pakket sin Elektronista Clutch Nude Croc til Heartland Festivalen. Tasken har 12 ultrafunktionelle lommer, plads til (næsten) alt og indbygget powerbank, så du aldrig løber tør for strøm.

Alt du skal gøre for din vinderchance, er herunder i kommentarfeltet at skrive, hvordan du tror Elektronista Clutch tasken kan blive en perfekt følgesvend til alt det du skal denne sommer og hvad du gerne vil have i den. Hvis du allerede HAR en Elektronista Clutch, så har du mulighed for at vinde endnu et eksemplar lige her.

Vi finder en vinder inden 1 Juli.

VIGTIG INFO!

Jeg synes det er SÅ i orden, at folk begynder at give deres chance til Tina og hendes datter fordi hun virkelig fortjener lidt luksus i hverdagen. Så jeg vil bare sige at jeg har besluttet at skaffe en anden taske til Tina! For selvfølgelig skal hendes datter have én!
Det betyder så også at alle der deltager selvfølgelig stadig har en chance for at vinde tasken i konkurrence her.
Masser af kærlighed til alle! :-* I er sgu så søde!

Christiane

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + 20 =

223 Comments
 • Tina KH
  juni 6, 2017

  God formiddag her i solen,
  hvor er den flot og praktisk:-)
  Min datter står netop og mangler sådan en flot clutch til sin nye lille rygsæk.
  Hun studerer og er syg pga. kræft, fik ødelagt knoglerne, så går med krykker og kan derfor ikke have den store taske, mere, så har fået en lille rygsæk til en lille computer og lidt bøger og så står hun netop og mangler en clutch til mobil, piller, diverse kort, penge og andre vigtige personlige ejendele.
  Jeg krydser og håber :-)
  God sommer.

  • Christiane Vejlø
   juni 6, 2017

   VIGTIG INFO! Jeg synes det er SÅ i orden, at folk begynder at give deres chance til Tina og hendes datter fordi hun virkelig fortjener lidt luksus i hverdagen. Så jeg vil bare sige at jeg har besluttet at skaffe en anden taske til Tina! For selvfølgelig skal hendes datter have én!
   Det betyder så også at alle der deltager selvfølgelig stadig har en chance for at vinde tasken i konkurrence her.
   Masser af kærlighed til alle! :-* I er sgu så søde!

   Christiane

   • Dorte
    juni 6, 2017

    Du er sgu sød :-)

   • Line Stig
    juni 6, 2017

    Det er dæleme god stil og flot gestus

 • Nanna jæger
  juni 6, 2017

  Åh ha jeg mangler da sådan en smart sag. Er blevet mor og mangler en smart ikke for stor taske hvor jeg kan have MINE ting i, så pusletasken kun behøver at indeholde pusleting. Er tit på farten og derfor ville sådan en taske gøre det nemmere for mig i hverdagen fyldt med bleer, ekstra tøj og vådservietter

 • Randi Munk
  juni 6, 2017

  Den ville være så perfekt til alle mine mange gadgets, som jeg virkelig ikke kan undvære! Min nuværende “dame” taske er SÅ upraktisk med ET stort rum, kæmpe ledningsfilterrod, og børneting i et stort vivar. Jeg ville elske at have min helt egen taske med struktur og orden, så jeg hurtigt kan tage billeder, og altid ved hvor mine ting er.

 • Gitte Knudsen
  juni 6, 2017

  Jeg tror at sådan en lækker clutch kan være den perfekte makker til rejser denne sommer, med både små ture i Danmark og Europa på programmet.

 • Irina
  juni 6, 2017

  Elektronista Clutchen er jo den perfekte løsning for at få samlet alle life’s essentials på en cool og kompakt måde. Slut med at rode rundt efter mobil, oplader, lipgloss osv i min kæmpe mortaske – og samtidigt mangle halvdelen af tingene pga. manglende overblik. Jeg ville elske Elektronista Clutchen på farten på job i hverdagen, på rejser pro og privat, på tur i byen.. Hvis jeg er heldig også på sejlbåden og musikfestival :)
  Clutchen ville uden tvivl blive min nye go to løsning, så jeg bare ved at jeg har styr på mine vigtige ting. Så lækker og praktisk – love it!

 • Maja
  juni 6, 2017

  Hej Christiane, jeg har netop læst Tinas søde og rørende kommentar, så jeg synes helt bestemt at hendes seje datter skal have mulighed for at vinde tasken! Jeg synes selv at tasken et utrolig praktisk og et uundværlig gear for en Teknoantropolog som mig:) Men jeg vil gerne give min chance for at vinde tasken til Tinas datter, da jeg synes hun fortjener den mere end jeg. Så sødt af dig at skrive herinde på hendes vegne Tina. God vind fremover til jer begge!

  • Christiane Vejlø
   juni 6, 2017

   VIGTIG INFO! Jeg synes det er SÅ i orden, at folk begynder at give deres chance til Tina og hendes datter fordi hun virkelig fortjener lidt luksus i hverdagen. Så jeg vil bare sige at jeg har besluttet at skaffe en anden taske til Tina! For selvfølgelig skal hendes datter have én!
   Det betyder så også at alle der deltager selvfølgelig stadig har en chance for at vinde tasken i konkurrence her.
   Masser af kærlighed til alle! :-* I er sgu så søde!

   Christiane

 • Sabina Marie Elton
  juni 6, 2017

  Først da den insisterende lyd slår mig som værende helt ved siden af både musik der støjer, pølser der knækker, gafler mod tallerkner, aviser der rettes ud, mælk der skummes, servitricer der ekspederer, ja tilmed mig selv der graver glasset tyndt for crunch går det op for mig, at det er babyen der græder! Forbandede babyalarmer. Jeg har brug for en taske med indbygget powerbank. Tak.

 • Cornelia
  juni 6, 2017

  Økonomien rækker ikke til de store ferieoplevelser i år, men derfor kan man vel godt se lækker og elegant ud, mens man går rundt i Danmark?

  Jeg ville bruge den til de helt essentielle ting som mobil, musik, penge, solcreme osv. Det er smart at den ikke fylder så meget!

 • Heidi Jensen
  juni 6, 2017

  Åhh.. tænker det bliver så meget nemmere at finde ting, og faktisk kun ha det med som er nødvendigt, og ikke alt muligt andet. Det vil være en tro rejsesvend på min ferie. Vil elske sådan en smart meget brugbart taske.

 • Lotte Hernvig
  juni 6, 2017

  Den ultimative upgrade fra min evindelige tote bag…..jeg ved det hele er der og famler rundt: læbepomade, læbestift, pung, powerbank, telefon og tyggegummi..osv…i et stort rod! Din clutch vil gi mig mere tid til at se mine kære i øjnene

 • Anna Munch
  juni 6, 2017

  Det er lige min farve!! Og så er den praktisk OG totalt fin! Jeg har drømt om en kmono taske så snart de blev omtalt i programmet – og dette er absolut favoritten. Fin til byen hvor jeg aaaaltid kommer afsted uden strøm til mobilos. Perfekt til arbejde hvor tablet er en viiigtig del af min hverdag. For at være en anelse analog stadig er der selvfølgelig også plads til min moleskin, hvor jeg hver dag skriver lidt ned om dagens gøren og laden. En plads til høretelefoner der ellers altid bliver stoppet i en tilfældig lomme, og som jeg altid bruger tusind år på at finde frem og rulle ud. Kort sagt kender jeg ingen der ville blive gladere for den taske end mig. Jeg krydser fingre!!

 • Maiken
  juni 6, 2017

  Uuuh, den villle være helt perfekt til sommerens festivaller og ferie. Jeg går altid rundt med min knomo pung i hånden, og ville elske at kunne smide Elektronista Clutchen over skulderen i stedet for, så hænderne er fri til at holde drinksene til festival

 • Emilie Helena Kjærgaard
  juni 6, 2017

  Den her clutch vil være perfekt til en tech nørd som mig! Både på rejser hvor jeg altid forgæves prøver at holde orden i tasken, det går bare aldrig rigtigt så godt når lommemulighederne er “sort hul” eller “mobillomme der måske med nød kunne holde en nokia fra dengang de havde knapper”. Jeg ville også elske at bære rundt på den når jeg arbejder som digiguide på mit studie hvor man altid liiige skal have en HDMI converter eller et hukommelseskort ved hånden. Så jeg krydser fingre!

 • Susanne Brandt
  juni 6, 2017

  Åh, den er lækker! Jeg vil bruge den til oregano, Oreo’s og optændingsbriketter.
  Nej, for faen… jeg vil bruge den til præcis de samme unødvendige essentials, som alle jer andre. Jeg vil bruge den på Roskilde festival og tage den over sundet til NY med mine veninder til sept. Det tror jeg at den vil kunne li’…

 • Carina R
  juni 6, 2017

  Den vil gøre min Roskilde og ferie i Italien både smukkere og mere praktisk.
  Strøm til telefonen, rum til læbestift, solcreme, servietter og vådservietter!, det er sørme smart at der er plads til både det praktiske, telefonen og dullegrejet

 • Lærke
  juni 6, 2017

  Pæn & Praktisk, to P’er der passer perfekt til min sommer. Interrail turen med tre gamle skoleveninder går gennem 7 lande. Min plan er at lave en mindre film om vores rejse. Der får jeg brug for at have alt mit nødvendige lir lige ved hånden. Jeg spår at mange på turen vil kaste misundelige blikke!

 • Signe
  juni 6, 2017

  Jeg er pt på barsel og har en begivenhedsrig sommer i møde, sommerhusture, bryllupper, polterabends mm og mangler altid overblik over alle de ting man nu som mor har brug for i håndtasken. Mobil og nøgler og pung er ikke længere det eneste nødvendige, nu skal der også være plads til powerbank(podcasts sluger strøm) babyalarm og en lille sut. Derfor vil tasken kunne gøre min sommer mere overskuelig , da jeg ikke vil skulle lede pusletaske igennem hver gang jeg mangler noget, men bare åbne den lomme jeg lige har brug for.

 • Karen
  juni 6, 2017

  Jeg skal både til Tinderbox og Langelandsfestivalen som SoMe og Presse, og med sådan en fin Elektronista-clutch, så kan jeg jo have alt hvad jeg har brug for, når jeg skal ud i mængden af festivalgæster og finde gode historier – og så se lækker ud samtidig!

 • Tina Kaja Skott Weismann
  juni 6, 2017

  Jeg ville bare elske at flashe denne clutch, den er den perfekte hybrid mellem feminin og praktisk!! Jeg manglede den på Heartland og jeg vil mangle den på NS – men jeg ville eeeeelske at ha den over skulderen på Tønder!!

 • Mette N
  juni 6, 2017

  Det er jo den PERFEKTE taske. Slut med rod i tasken og med at stå i lufthavnen og blive lettere forpustet og nervøs fordi man ikke kan finde sit pas og pung, som af en eller anden årsag altid ligger i bunden af tasken. Den skal bruges til hverdag og fest. Jeg skal have den med på Skanderborg og når turen går til Sydeuropa. Og også til min venindes bryllup, hvor jeg skal sørge for kleenex til veninderne, frisk læbestift til bruden og oplader til de gæster der tager så mange billeder, så strømmes går inden festen er begyndt.

 • Josephine Andersen
  juni 6, 2017

  Jeg tror, den vil fungere supergodt, når jeg over sommeren skal agere “rullende kontor” rundt i landet. Den skal fyldes med iPad, telefon, kabler og mintpastiller til de lange dage på både festival og landevej.
  Og derefter kan den få lov at være følgesvend på roadtrip i LA til spetem, hvor der helt sikkert også bliver behov for gadgets.
  – Josephine.

 • Louise Kampmann
  juni 6, 2017

  Når man er en techie og mor kan man ikke have for mange rum i tasken der som minimum skal kunne indeholde; telefon, pung, oplader, ekstra sut, læbestift/lipbalm, brillepudseklud, en form for emegency frugtsukker (både til barn og mor), headphones,nøgler, mini apotek og tyggegummi. Førnævnte skal selvfølgelig lige ved hånden uden at man skal lave gravko-bevægelsen med hånden og at blot rotere indeholde 3 gange uden at finde noget, for ting bliver væk selv på de mindste rum. Nøgler ridser skærme og headphones laver umulige uroer af gammelt bolchepapir og boner.

 • Josefine eiby
  juni 6, 2017

  Oh Yes. Altså som DigiPippi-ambassadør ser jeg det som uundgåeligt at have den taske. Den er sådan et forbillede for pigerne. Teknik og interesse all in one.
  Løber efterhånden konstant tør for strøm når der både skal styres devices med telefonen via Bluetooth og instagrammes og videodokumenteres.

 • Andrine Nordby
  juni 6, 2017

  Har ønsket mig denne taske SÅÅÅ længe, den er så fed. Jeg rejser mere og mere med mit job, og mangler virkelig at have alle min ting i én taske (mobil, lader, høretelefoner, pas, ID-kort, kreditkort, lipgloss, kleenex, tyggegummi, håndsprit, reservesut til knægten og mine nøgler). Det vilde med denne taske er, at den er praktisk OG vildt flot. Held og lykke til alle i konkurrencen – jeg krydser fingre.

 • Jeanette Hedegaard
  juni 6, 2017

  Det er næsten altid svært med den slags, fordi det vælter med gode argumenter fra både meddeltagere og mig selv. – jeg syntes, tasken er flot, og pratisk for en elektronista. Det er helt sikkert sådan en, jeg ville bruge hele tiden, hvis jeg havde en, men som jeg bare ikke får investeret i.

 • Sofie B.
  juni 6, 2017

  Jeg er netop startet i min første rigtige job, hvilket indebærer en pendlertur og den kombination har ført en forfærdelig masse taskefyld med sig! Jeg kunne virkelig godt bruge den flotte Elektronista clutch til mine tre forskellige opladere, 2 headsets, iPad, mobil, en helt analog bog til at læse i, håndcreme, læbepomade, lommespejl og alt det andet der i øjeblikket roder rundt på bunden af min taske! Den skal ikke kun være min følgesvend her til sommer, men gerne hele året rundt! Fingers crossed!

 • Rikke Nybo
  juni 6, 2017

  Jeg har savlet over den taske SÅ mange gange på nettet, men min økonomi er ret træg, så det bliver ved savleriet. Hvis jeg vandt, skulle den med på jazzfestival og en tur til Grønland med min familie. Og fremfor alt vil den blive en tro følgesvend på studiet hvor jeg altid glemmer at tage en oplader med, og i øvrigt aldrig kan finde mine ting nede i skoletasken. Det ville være så fedt!

 • Tine
  juni 6, 2017

  Jeg har det som et par af de andre, der har kommenteret. Jeg gik ind på denne side med intention om at melde mug selv til denne fine konkurrence. Det er jo en super fin og ikke mindst funktionel taske, og jeg er sikker på al verdens lufthavns personale ville klappe i deres hænder, hvis jeg havde denne. Så ville de slippe for at se mig stå på hovedet i alt for stor og alt for rodet taske, efter boardingpas mm Men jeg vil altså gerne give min mulighed videre til Tinas datter. Den historie får mit mor hjerte til at blive blødt og sårbart. Al muligt held og lykke til din datter Tina, både her i konkurrencen, men ikke mindst i livet❤

  • Christiane Vejlø
   juni 6, 2017

   VIGTIG INFO! Jeg synes det er SÅ i orden, at folk begynder at give deres chance til Tina og hendes datter fordi hun virkelig fortjener lidt luksus i hverdagen. Så jeg vil bare sige at jeg har besluttet at skaffe en anden taske til Tina! For selvfølgelig skal hendes datter have én!
   Det betyder så også at alle der deltager selvfølgelig stadig har en chance for at vinde tasken i konkurrence her.
   Masser af kærlighed til alle! :-* I er sgu så søde!

   Christiane

 • Nini Almgren-Jensen
  juni 6, 2017

  Jeg elsker smarte løsninger og et cool look, derfor ønsker jeg mig Elektronista Clutch tasken, som kommer til at følge mig på Festival, til Forretningsmøder og ikke mindst når jeg er ‘Mor på tur i Frankrig og Italien med børn og verdens lækreste mand’. Alt i alt en taske der dækker alle behov, både privat og professionelt. Det bliver et stort: Ja tak! Herfra

 • Lea
  juni 6, 2017

  Hvor er den fin! Jeg er sikker på det vil gøre sommerens rejser lettere og mere stilet med plads til telefon, pas og alt muligt, i stedet for at lede rundt i en mulepose :)

 • Lone Thomsen
  juni 6, 2017

  Det vil helt klart opgradere det dødsyge campingudstyr jeg og min søn skal afsted med i sommer

 • Heidi Nielsen
  juni 6, 2017

  Jeg har lige opdaget denne mega smarte taske, fordi en kollega har den og jeg tænker da, at man ikke kan leve uden og da slet ikke nu, hvor turen går til Miami, hvor der jo skal flere ting med, bl. a. telefon og Ipad til flyveturen ;-). Håber så meget.
  Sender samtidig de kærligste tanker til Tina KH og hendes datter.

  • Christiane Vejlø
   juni 6, 2017

   VIGTIG INFO! Jeg synes det er SÅ i orden, at folk begynder at give deres chance til Tina og hendes datter fordi hun virkelig fortjener lidt luksus i hverdagen. Så jeg vil bare sige at jeg har besluttet at skaffe en anden taske til Tina! For selvfølgelig skal hendes datter have én!
   Det betyder så også at alle der deltager selvfølgelig stadig har en chance for at vinde tasken i konkurrence her.
   Masser af kærlighed til alle! :-* I er sgu så søde!

   Christiane

   • Tine
    juni 7, 2017

    Det gør mig virkeligt både rørt og glad❤Hvor du skøn!

 • Pia Lindholt
  juni 6, 2017

  Jeg pendler fra Aalborg til København hver uge for at arbejde og slæber på trolley og rygsæk med arbejdsting. Clutchen vil være perfekt til alle mine småting, solbriller, mobil osv. og så vil den give mig en grund til at forære mig selv en Ipad i fødselsdagsgave, så jeg har underholdning til den lange togtur.
  Derudover vil den se helt fantastisk ud med på sommerferie i Venedig

 • Marlene Høj
  juni 6, 2017

  Den skal med mig overalt! Jeg skal have min mobil i, en powerbank, lommetørklæder, allergipiller, plastre (man er vel mor til småbørn), en kuglepen eller tre, lakridspastiller og en lipgloss. Hvis der også er plads til lidt solcreme, så skal det også i tasken. Så er vi klar til den danske sommer i Vestjylland :)

 • Kirstine
  juni 6, 2017

  Jeg skal på min første tur til USA og skal jo selvfølgelig have en lækker taske, som er lille og praktisk, men hvor ingenting bliver væk. Så er håbet at jeg ikke skal bruge hele ferien på at få gennemsøgt tasken for derefter ikke at kunne finde mine ting.
  Og så er det jo lækkert at man med elektronista-clutch ikke ligner en turist, men bare ser stilet ud

 • Pia Thorsø Graversen
  juni 6, 2017

  Uundværlig til årets Smuk Fest var lige min første tankeMEN den er så meget andet… Den kunne fx opgradere min håbløst umoderne og upraktiske taskesamling… det er ved at være ret pinligt
  Så tager virkelig gerne imod!

 • Ann-Sofie
  juni 6, 2017

  Jeg har ingen ferie denne sommer, men pendler hver dag med toget til arbejde. En Elektroniska Clutch vil gøre det meget mere overskueligt at finde telefon, oplader og rejsekort frem i toget og forsøde arbejdssommeren, mens alle andre nyder solen.

 • Amanda Karlsson
  juni 6, 2017

  Jeg går en sommer i møde, hvor jeg skal ligedele på festivaller og konferencer. Jeg er PhD studerende i medievidenskab – med fokus på kvinders brug af apps, så jeg har altid tasken fyldt med opladere, høretelefoner og usb’er, der ligger og roder mellem min søns ting og gamle, halvspiste madpakker. Elektronista Clutchen vil virkelig gøre min sommer lettere – og flottere!

 • Josephine
  juni 6, 2017

  Tasken ville uden tvivl passe til alle slags formål – både som en lille fiks clutch i byen eller pakket ned i en større taske til weekendture. Jeg tænker at tasken er perfekt til en funktionselsker som mig, der går op i at alting har en gennemtænkt designet og dedikeret plads. I clutchen er der lagt op til nem tilgængelighed til kort, penge, mobil, tablet og andre småting, der trofast følger mig hver dag. Det vil være SÅ dejligt hvis jeg kunne slippe for de 5-minutters forvirret roden-rundt hver gang jeg skal bruge noget! Jeg kan godt undre mig lidt over at nuværende designs til kvinder skal være så utroligt fokuseret på appearance og det ydre (f.eks. designtasker med ubrugelige lynlåslommer, habitbukser og jakker har SNYDElommer, ahva?!), så jeg synes Elektronista Clutchen er et så forfriskende input i den sammenhæng. Som om funktionalitet og brugbarhed ikke også skal rettes mod kvinder. Så tak for det Christiane, tak fordi du har gentænkt hvad vi kvinder burde have som essentielle krav til en taske. Og STADIG har gjort den lækker at se på ;-) Den ville være så blæret at eje!

 • Katrine K
  juni 6, 2017

  Den kunne være så rar at have – så kan man i modsætning til alm. dametasker finde sine ting hurtigt og stadig have det hele med på en pæn måde :-)
  jeg ville bruge den til min lille bærbare/tablet og telefon, nøgler bind og hvad man nu ellers altid slæber med :-) og at der er indbygget powerbank er et plus :-)

 • Tobias Dinnesen
  juni 6, 2017

  Kære Elektronista,

  Jeg synes, min fantastiske kone, Sif, fortjener at vinde din fine clutch. For tre måneder siden fødte hun vores søn, og lige inden da blev hendes nuværende arbejdstaske angrebet af en aggressiv kakaomælk, som var en del af hendes kvalmekit i den sidste del af en strabadserende graviditet og fødsel. Inden vi får set os om, skal hun tilbage på sit job, og så kommer hun til at mangle en arbejdstaske, hvor hendes ting kan være. Og jeg synes, det kunne være rigtig dejligt at vise hende, hvor stolt jeg er af hende ovenpå en graviditet med bækkenløsning og en fødsel ved akut kejsersnit, ved at vinde den her konkurrence for hende.
  Jeg krydser fingre og ønsker alle en god dag!
  Alt godt,
  Tobias Dinnesen

 • Lise-Lotte
  juni 6, 2017

  Jeg ved den vil give mindre stress når man skal ud om døren når alt er samlet et sted og tilmed ser det overskueligt når det ligger i sådan en flot taske Hååååber jeg vinder

 • Louise
  juni 6, 2017

  Ta’ mig, ta’ mig….sagde ego’en…for ja, jeg kunne virkelig godt bruge clutchen, som jeg har drømt om siden du barslede med den første. Jeg er inkarneret Roskildegænger og skal selvfølgelig også afsted i år. Men selv om økonomien er stram og jeg er enlig mor og alt det andet udfordrende jeg kan komme op med, synes jeg alligevel at tasken skal gå til TINA KHs datter, som er udfordret på så mange andre parametre end jeg!!!!!

 • Iben Larsen
  juni 6, 2017

  Åh, det er ikke bare clutchen men The Clutch. Jeg elsker gadgets og mine 2 preteens gør det samme, men de er rodehoveder og kabelkludder og “moar, jeg har ikke mere strøm” er næsten dagligdag. Hvilken herlig tid vi kunne gå i møde med denne min heltinde over skulderen.

 • Birgitte linstow
  juni 6, 2017

  Helt enkelt har jeg fundet ud af at jeg ikke behøver at slæbe afsted med en stor taske hver dag til og fra arbejdet. Jeg downgrader og kan sagtens have alt det vigtige i en Elektronista taske.
  Desuden har jeg min laptop i en Knomo taske, så det kommer bare til at passe så fint sammen :-). Og skøn farve i øvrigt.

 • Rikke Petersen
  juni 6, 2017

  Åh hvor har den stået på min ønskeliste længe! Det rækker SU’en desværre ikke til. Hvis jeg vinder, vil jeg dog hellere forære den til min lillesøster, Mille. Mille kæmper sig igennem HF med skizofreni og indlæggelser, hvor denne taske jo ville være perfekt så mobilen ikke løber tør for strøm. Den orden som clutchen tilbyder, synes jeg hun fortjener, så medicinen ikke bliver glemt og hendes andre sager nemt kan findes frem.
  Hilsen Rikke :)

 • Line Strand Andersen
  juni 6, 2017

  Jeg har drømt om at eje denne clutch siden de allerførste kom!
  Jeg kunne godt have brugt den, da jeg i maj var i Lissabon til konference på et kommende forskningsprojekt i forbindelse med mit studie. Til sommer vil jeg bruge den når jeg skal til Barcelona med mine dejlige forældre, og når jeg skal ud i det gode vejr og i Munke Mose i Odense :-) Derudover skal jeg i løbet af dette og næste år til flere konferencer, hvor den vil være meget anvendelig!
  Jeg krydser alt jeg kan, for at jeg vinder den smukke, smukke taske <3

 • IM Lund
  juni 6, 2017

  Fordi jeg i den grad er igang med oprydning, og derfor gerne vil have styr på sommerferiens eksistentielle taskeliv!

 • Anne
  juni 6, 2017

  Jeg har beundret denne taske så mange gange, men er slet ikke i mit prisniveau. Derfor vil jeg gerne tilmelde mig konkurrencen, for der skal ingen tvivl herske om at jeg ville blive ovenud lykkelig ved at vinde den.
  Den ville dække alle mine behov som taske – så man ikke skal slæbe en hel kuffert med hver gang man går ud men stadig har alt med. Vil ønske al det bedste for mit held.

 • Nina
  juni 6, 2017

  Jeg vil tage min med på grøn koncert, der er jeg frivillig og lever i min taske i 10 dage. Den vil være god til mobil, lader og alle de dimser jeg skal have med. Solcreme, handsker og div rednings kit. Hvis man kan leve i en taske må den da være fantastisk til det. Tænker også den vil være god til alle de andre arrangementer sommeren tilbyder.

 • sonja zattlander
  juni 6, 2017

  den er jo bare alletiders om du er teenager eller folkepensionist, er den en drøm at have med sig alle vegne:)

 • Agate Jul Jensen
  juni 6, 2017

  Yeeaaah, jeg har lige startet et mega fedt samarbejde med to andre seje marketingduller. Vi har tænkt os at lægge verden ned og det betyder mange ture til Kbh for mit vedkommende. Og når jeg pludselig skal have mit kontor på farten, er clutchen perfekt til orden på mobilkontoret i toget

 • Anne
  juni 6, 2017

  Åh at slippe for at stå og lede, filtre headset og ladere fra hinanden, rense bolchekrummer på skærmen, eller ærgre sig over nøgleridser, for den sags skyld.
  Meget hellere bruge tiden på at nyde solen (tro på det, den kommer) når alting bare har sin plads…..

 • Sisse L
  juni 6, 2017

  Jeg bor i Silicon Valley, og det er svært at hamle op med alt det lækre gear folk har her. Meeeen jeg er sikker på denne clutch vil føle sig mægtig godt tilpas under solen i selskab med fællesnørder fra Google og Apple. Den skal klart med en tur til San Francisco og en tur med sporvognen (#e-clutchisf)

 • Marie
  juni 6, 2017

  Den må da være uundværlig! Vi kaster som regel grejet i et af de der plastikindkøbsnet, når vi skal på tur, men med den her bliver der både plads til iPad til min datter og mobil til mig plus alt det løse. Er der mon plads til en pakke kærenes? Det er et must i en mortaske, ha ha! Så må min mand finde på sin egen løsning ;-) Det ville være en enorm forbedring fra nu!

  • Marie
   juni 6, 2017

   *kleenex* skulle der stå.

 • Iben
  juni 6, 2017

  Så slipper jeg for den praktiske rygsæk …. Jeg har nemlig altid grejet med mig og ligner snart Quasimodo mere end en tjekket lærer på sommerferie …. med styr på og lyst til gadgets og elektronik som dur … Og der er jo altid lyst til mere

 • Louise
  juni 6, 2017

  jeg kunne bare rigtig godt ønske mig sådan en Den ville se vildt godt ud på mig, er jeg sikker på

 • Jeanne Knudsen
  juni 6, 2017

  Efter at være kommet til KBH flere gange om året, for at besøge familien, skal kæresten og jeg i år være rigtige turister! Og selvfølgelig vil jeg ikke løbe tør for strøm på mobilen under alle vores selfies! Eller mangle plads til læpomaden og guidebogen over KBH! Og så behøver jo ikke ligne en rigtig jyde med en Rema1000 pose som taske

  Jeg krydser fingre for at vinde!

 • Sussi Hansen
  juni 6, 2017

  Synes den er MEGA SMART, og super flot design
  Den vil jeg bruge i hverdagen, og ikke mindst de koncerter jeg skal til i løbet af sommeren, så er det en noget elegant måde at medbringe bla. sin Powerbank.
  Håber jeg bliver den heldige

 • AFA
  juni 6, 2017

  At have en smart taske med plads til det hele kunne være fedt! Så skal jeg ikke mere lede febrilsk efter min pung bunden af tasken mellem medicin, solcreme, nøgler mm.

 • Sisse Hahn
  juni 6, 2017

  Åh jeg ville pakke den med min IPhone og IPad og selvom der er ekstra strøm i den, så ville jeg lægge en powerbank i den så der er ekstra strøm til sommerferien i Verona og 5 juli fejring i Fredericia og et par døgn i kolonihaven, som ikke har strøm. Læbestift i to forskellige farver- dag og aften. Et lille silketørklæde til håret.En analog lommebog. Pas, penge, billetter. Og høretelefoner. Men jeg forventer at den vil få mere indhold i løbet af dagene i Verona. For faen hvor vi ville være et godt team.

 • Katja Falck Rasmussen
  juni 6, 2017

  Jeg ved at elektronista clutchen vil blive den perfekte følgesvend for mig denne sommer – og fremover selvfølgelig!

  For det første er farven nude så smuk og vil lyse min ellers meget sorte garderobe op.

  For det andet så er den jo bare perfekt
  størrelse til min sommer. Den vil være spot on til drinks i varmen med mine veninder, som alle vil være lidt jaloux på min nye taske. Smuk til den lille sorte kjole til mine sommerdates med min kæreste. Perfekt grej i mit daglige arbejde med sociale medier, når jeg har brug for et skud strøm. Og sidst men ikke mindst perfekt til storbyferien i august, som jeg endnu ikke har besluttet hvor går hen.

  Den vil blive fyldt med min OnePlus 3, solbriller, læbestift, Dankort, kvitteringer fra gode oplevelser, favoritneglenakken og vigtigst af alt en lille rejse solcreme med høj faktor – you know important lady essentials!

 • Lone
  juni 6, 2017

  Det er lige sådan en jeg godt kunne bruge når jeg skal på ferie i sommer. Så kan jeg have alt det nødvendige lige ved hånden ( mobil, oplader, pung, læbestift, pas, flybillet o.s.v) Syntes det er super lækkert design – rigtig fed. Er selvfølgelig også perfekt til alt det nødvendige i hverdagen.

 • Camilla Wriedt
  juni 6, 2017

  Jeg har det med at smide mine nøgler i den ene lomme på jakken, mit dankort i den anden lomme. Mobilen sammen med Dankortet så den ikke bliver ridset af nøglerne. Computer/ipad i totebag sammen med opladere, høretelefoner og solbrilleetui. Problemet med det arrangement er at jeg ofte glemmer mit dankort fordi jeg har cirka 15 jakker. Eller jeg skal pakke totebag ind i plastikposer fordi regnen altid kommer bag på mig.
  Så hjælp mig lige med at få styr på hele molevitten – nu skal jeg jo også til at have solcreme med!

 • Lisbeth Nielsen
  juni 6, 2017

  Elektronista clutchen er helt perfekt til min hverdag med mange møder både internt og eksternt – let at holde styr på det hele uden at ligne en der har hele kontoret med. Og så er den jo perfekt til flyveturen eller togrejsen ved siden af håndbagagen. Frisk strøm lige ved hånden vil være en kæmpe hjælp, for lige nu har min powerstone det med at blive hjemme.

 • Dyveke Noack
  juni 6, 2017

  Åhh det ville være skønt at have den med på alle mine barnevognstrilleture. Jeg forsøger at komme ovenpå efter en efterfødselsreaktion, inden min barsel snart slutter og jeg skal i gang med jobsøgning. Det betyder at jeg bruger maaange timer udenfor, hvor jeg triller rundt med barnevognen. Lys, luft og lidt bevægelse hjælper, når jeg kan overskue at komme ud. På de gode dage er jeg ude i 6-7 timer. Det kan ses på telefonens batteri…og det er endda uden at jeg hører lydbøger og podcasts som jeg ellers drømmer om :)

 • Karin Møller Sørensen
  juni 6, 2017

  Jeg er så glad for min, så en ny en i den dejlig farve ville passe flot med min nye knomo pc’er når jeg er afsted på kundemøder i både Danmark og Norge. Perfekt at havde med i flyveren.
  Altid glad for at havde ordne i min taske, så man ikke kigger efter ting i bunden af en stor taske. God til at havde en IPad med og med cover på.

 • Susanne
  juni 6, 2017

  Den ultimative backup-taske til alt det backup-udstyr jeg som backup-freak (spørgsmålet “mor, har du ikke noget smør?”siger lidt om niveauet af det forventede indhold i mine tasker/bil ) slæber rundt på til at sikre mig mod potentielle kriser (#firstworldproblems) som manglende strøm til ipad-nannying, tørre læber og bøder for ikke-anvendelse-af-sit-igen-forsvundne-bluetooth-headset.

  Og så til at give “uh hvad er det for en tjekket taske”-spørgsmål i bestyrelseslokalet, på arbejdet og på stranden

 • Bettina
  juni 6, 2017

  Jeg mangler så meget en lækker taske der også er praktisk. Vil elske at have clutchen med til konferencer, seminarer og til fest. Så kan alt være i en taske uanset formålet

 • Marie
  juni 6, 2017

  Jeg har projektansættelser i den næste tid og er håbløs til at holde styr på mine ting, da jeg konstant må skifte taske til dagens opgaver. Argh, gid jeg havde en sådan taske! Og så er den fed:- D

 • Lotte
  juni 6, 2017

  Denne taske er alt jeg behøver på sommerens rejse til Sevilla

 • Camilla Luxhøj-Orlien
  juni 6, 2017

  Jeg har længe kigget på den smukke clutch, og ville elske at eje en. Bliver mor for første gang inden længe og selvom pusletasken sikkert bliver min følgesvend ville jeg elske at have den lille smarte clutch over skulderen når jeg triller lange ture med babyboy og være sikker på ikke at løbe tør for strøm til hverken mobilen eller babyalarmen. Håber jeg vinder

 • Hanne Storvang
  juni 6, 2017

  Tjaa bum. Tasken er lækker, og den samler alle de ting, som jeg altid har liggende i en taske – i et syndigt rod. Mobil, iPad, nøgler, DK, visitkort, kontankter, makeup, pincet (uundværlig), høretelefoner (2 sæt) og solbriller. Sikker og samlet. Min powerbank er dog for stor, men god. Mon ikke det går alligevel. Ideel til arbejde, rejser og turen i byen:-)

 • Jeanett Carlsen
  juni 6, 2017

  Jeg syntes det er en fed taske Nu når der er så meget elektronik i ens hverdag så er den jo nem lige at gribe i farten, der er jo plads til alt hvad man skal bruge
  Smiler… Incl. min tablet og mobiltlf.
  Så helt klart noget jeg ville blive meget glad for at vinde, især i øjeblikket hvor der
  er lidt kaos i min hverdag

  Jeanett

 • Louise Brix
  juni 6, 2017

  Åh altså. Jeg har været dybt forelsket i Elektroniske clutchen, siden jeg så Christiane snakke om den til Mordern Marketing Orchestration i januar i år. Den jeg så der var i mørkeblå velour, og den farve er jeg stadig helt skudt i og håber meget at eje en dag. Men som marketing-studerende er der desværre ikke mange penge tilovers til lækre tasker.
  Jeg er typen, der altid render rundt med et kæmpe stofnet og aldrig kan finde noget som helst i mit rod af en taske. Samtidig er jeg glad for orden, så det ville være så lækkert at få noget struktur i alt mit rod. Jeg ville elske at vinde Elektroniske clutchen i den nye nude croco farve, og jeg ville fylde den med alle nødvendighederne – mobil, pung, powerbank, solbriller, tyggegummi osv.
  Tasken ville være en tro følgesvend for mig med alle sommerens aftaler – strandture, grill, drinks med veninderne, koncerter, ferie osv. Håber jeg vinder <3

 • Christina Skelmose
  juni 6, 2017

  Kunne være SÅ fedt at blive den lykkelige ejer af sådan en skøn sag! Har længe haft den på ønskelisten, men endnu ikke været heldig… vil bruge den på min første tur til Canada, som jeg og familien skal på her i sommer! tænker den vil være SUPER fed til alle mine must haves på sådan en tur – selvfølgelig mobilen, ear plugs til musik undervejs, læbestiften med solfaktor ja you name it! ville elsker hvis den var min følgesvend i den flotte canadiske natur !

 • Line Koch
  juni 6, 2017

  Elektrinista Clutch vil hjælpe mig rigtig meget i min hverdag hvor jeg med mit arbejde skal ud og rejse en del her til sommer. Som ordblind er min mobil samt iPad rigtig vigtige for mig da de hjælper mig med at kommuniker på skrift både på arbejde og i fritiden, samt OCR behandle tekst for mig, så det kan blive læst op for mig. Så det vil være en dejlig lettestelse at vide at alle ting, som oplader, powerbank, høretelefoner er samlet og organiseret samme sted og ikke bliver væk :)

 • HanneM
  juni 6, 2017

  Jeg vil gerne bruge den smukke taske som upgrade til hverdag. Har ikke set hvordan den holder til hverdagsbrug, men tror at den egentlig bare bliver endnu fi ere med lidt patina.

 • Tina
  juni 6, 2017

  Det er en drømmetaske.., en drøm om at jeg reelt ville kunne finde det jeg skal bruge… wauwwww en ønskedrøm

 • Kristine Harbo Eriksen
  juni 6, 2017

  Som alle andre danske damer, så slæber jeg rundt på en gennemsnitlig mængde gadgets, hvor nøgler, ledninger og hårnåle ofte bliver rodet sammen i bunden af min taske. Og så har jeg faktisk (tro det eller ej) været på udkig efter en orange håndtaske her til sommer. Electronista clutch’en opfylder alle behov, og forener funktion og funkyness

 • Mette
  juni 6, 2017

  Det er bare altid fedt at have den sejeste taske i selskabet. Lidt ekstra opmærksomhed for god stil.
  Jeg tænker jeg sakl promenere det danske sommerland tyndt med tasken, med fuld opladet telefon og min yndlings læbestift og solbriller lige ved hånden og nååh ja mit visa så jeg kan købe mig en is i sommervarmen. Så sidder jeg der og ser sommerglad ud med is og ny taske helt glad – meget glad faktisk.

 • Marie Olofsen
  juni 6, 2017

  Jeg skal bruge elektronista tasken til at have MINE EGNE ting i. Som mor til to ender jeg nemlig altid med at have styr på alle andres ting end mine egne og det ku sgu være rart til en forandring at vide, hvor mine ejendele er, i stedet for at skulle stå og rode i en stor pusletaske med bleer og sutter og vådservietter flyvende om ørerne. Bonus – Elektronista Clutchen er virkelig MEGET pænere end min pusletaske ;)

 • Mina Hansen
  juni 6, 2017

  Jeg er sikker på Elektronista Clutch tasken bliver min bedre følgesvend. Ikke bare til sommer , men HELE ÅRET RUNDT.
  Jeg pendler hver dag, og hvor ville det bare være lækkert med sådan en sag med plads til alle min elektriske dimser og ledninger samlet på et sted. Amen den er så meget mig ;-) og tænk sig hvor let det lige bliver at pendle.
  Desuden vil den også være fantastisk til at tage med alle steder hele sommeren, når jeg alligevel er den der slæber iPaden for børnene. Nu kan der bare gøres på en smart måde :-)
  Håber håber håber

 • Marie
  juni 6, 2017

  Den taske er bare så fiks, for alle os elektronistaer. Jeg vil bruge den på mine kommende rejser til berlin, London og Japan. Min mobil løber altid tør for strøm, Så en god overskuelig rejse og hverdags taske som kan oplade min mobil, som bliver brugt extra flittigt på ferierne, til bla pokemon go , navigering, til at tage fotos o.s.v vil være et hit. Og så er den jo også bare virkelig pæn. Krydser fingre

 • Chris Schack Noesgaard
  juni 6, 2017

  Min fantastiske kone Signe har netop kastet sig ud i er spændende iværksætter eventyr (www.adapto.me) og er konstant på farten. Jeg er dog dødtræt af at jeg hele tiden skal finde hendes nøgler, telefon, oplader, dankort osv. fordi hun nok er lidt mere distræt end gennemsnittet.

  Stor ros fordi du hjælper Tina

  Tak for nogle gode electronista programmer.

 • Anne
  juni 6, 2017

  Den vil være den perfekte følgesvend her i min sidste sommer som studerende. Jeg tænker at tage den med en tur til Kroatien og forhåbentligt til en håndfuld skønne koncerter mm til festugen derud over kunne den være praktisk til alle mine småting, når jeg skal nyde den danske sommer

 • Ella
  juni 6, 2017

  Jeg bor er stykke udenfor Kbh og er derfor afhængig af rejseplanens app og mobilbilletter på telefonen når jeg skal frem og tilbage. Jeg bliver dog evigt og altid ramt af at min mobil simpelthen ikke kan holde strøm en hel aften og som studerende har jeg ikke lige råd til en ny telefon. Jeg skal derfor altid huske oplader, ledning og en (enorm) powerbank og ja, man kan sige sig selv at min taske er noget rodet med det indhold plus alt det andet som høretelefoner, pung, tyggegummi, kalender, kuglepen og hvad jeg ellers har i den! Derfor ville elektronista clutch være den perfekte løsning for mig!

 • Eva
  juni 7, 2017

  Jeg er ved at blive bims over, at valget enten er mellem en for lille taske uden plads il min trofaste iPad eller så stor, at det hele bare ligger og roder rundt.
  Det er ikke særlig business agtigt med de løsninger jeg har, og jeg har drømt om den her clutch i flere år efterhånden.
  Jeg mangler en upgrade i høj grad!
  De dage jeg er på farten – de fleste dage – er min telefon nødt til at være på battery saving, og det er irriterende.
  Min nuværende – og ellers nuttede powerbank – løber for hurtigt tør for strøm til, at det er sjovt.

  I need!

  Der skal være det i, som altid er: min tech, stylus, lommeletter, visitkort, flyers til min forening, læbepomade/ læbestift, nogle LEGO klodser og hvad end mit liv kræver den dag.

 • Christine D C
  juni 7, 2017

  Jeg er totalt imponeret over den her taske – den er flot OG praktisk, win-win :-) Den vil være et must til min sommerferie, hvor hele familien (bonusdatter 8 år, vores pige på 2 år og min skønne mand) skal til Spanien. Så slipper jeg får den praktiske (men ikke så pæne rygsæk) hvor jeg normalt har ipad, oplader, mobil, pas, blyanter så tøserne kan tegne, en lille pose slik, tøsernes & min mands pas (han kan jo ikke selv holde styr på det ;-)), og forhåbentligt kan der også lige være en Turen går til Barcelone i tasken. Så vil jeg virkeligt kunne nyde flyveturen når jeg ved der er styr på alle mine og familiens ting.

 • Emilie
  juni 7, 2017

  Jeg har haft et yderst godt øje til clutchen i et stykke tid, men livet som studerende har forhindret at jeg kunne erhverve mig min egen. Lige indtil nu, måske Jeg skal skrive speciale hele sommeren og efteråret. Derfor ville den her taske være perfekt til når jeg skal have et lille break og ud og se resten af verden, men samtidig er nødt til at være forberedt HVIS nu den gode speciale-ide rammer lige der væk fra computeren og bøgerne – så skal min telefon være opladt så jeg kan diktere og skrive ned lige på stedet!

 • Karen
  juni 7, 2017

  Jeg skal for første gang i 5 år uden for Danmarks grænser (SU-livet), jeg skal til Paris til efteråret med en venindeflok og elektronista clutchet ville være DEN perfekte taske til turen! Og derudover vil den være yderst handy til diverse sene sommeraftener på stranden!

 • caroline m
  juni 7, 2017

  Super til hverdag og rejser så man kan have styr på alt sit grej :)

 • Else Togo Trust
  juni 7, 2017

  Mit gamle hjerte brister næsten over den smukke og praktiske clutch, som ville blive min daglige cyklende bedste ven til mine Fusionista skriverier om tiden og kærligheden der var engang.

 • Julie Brendstrup
  juni 7, 2017

  Kære Christiane
  Først og fremmest – tusinde tak for skønt program!
  Dernæst – den der clutch er jo for fed! Og jeg ville VIRKELIG gerne eje den. Jeg er i gang med at søge mig et nyt job, og jeg tror jeg ville gå lidt rankere med den der under armen ;)

 • Johanne K.
  juni 7, 2017

  Den ville være perfekt til alt mit gejl jeg slæber med mig i forbindelse med mit arbejde som sygeplejerske tillidsrepræsentant

 • Caroline
  juni 7, 2017

  Den ser så smart ud med alle de små rum. Perfekt til hverdag og rejser!

 • Nina Tipsmark
  juni 7, 2017

  Jeg har en masse endagsture på festivaler over sommeren, hvor jeg for første gang i år ikke arbejder frivilligt! Dertil vil tasken være et hit! Men den vil i den grad også være et hit, når jeg fra juni – november skal arbejde på en serie til Netflix, hvor man ikke just føler sig særlig feminin, når man rejser rundt i en Filmbus – har lange dage – formentlig i gummistøvler og grimt praktisk tøj! Den her taske vil hjælpe på det hele!

 • Tine Weis
  juni 7, 2017

  Åhh, hvor har jeg kikket på din mega, super fine Clutch mange gange :-) Det har bare for mange penge at ‘investere’ i en taske. En taske, hvor der er rum til alle mine ting og dimser = JUHU :-) (jeg hader tasker, hvor der bare er ét stort rum og det hele er en rodebunke!). Ingen af mine tasker er så praktisk som denne. Er især vild med, at den kan oplade. Jeg skifter rundt med mine tasker – alt efter formål – og er derfor ofte ‘bange’ for, at jeg har glemt at få noget med. Så jeg vil elske at have en taske, som kan tjene alle formål .. arbejde, museums-/cafebesøg, venindehygge, rejse mellem DK og London (hvor jeg bor) mm. .. plus ovenikøbet se mega smart ud samtidig :-)
  PS.: Super sødt af dig at give en taske til Tina’s datter <3 Alle gode tanker til hende <3

 • Camilla m n
  juni 7, 2017

  Jeg ville elske at holde styr på min iPad, iPhone, pung, nøgler, notesbog og kuglepen- jeg skal altid lede hele tasken igennem for at finde netop den ting jeg søger :( men især mit rejsekort ville være fantastisk at have styr på- det er træls, at man lige har haft det i hånden, men ved udtjekning, så er det pludseligt væk Jeg satser på at tage en afbudsrejse i løbet af sommeren, hvis ikke det bliver til en afbudsrejse, så står den på arbejde hele sommeren da vi ikke nåede at få billetter til Skanderborg festival :)

 • Susanne
  juni 8, 2017

  Den ville blive min redning, jeg er et notorisk rodehoved med Extrem hang til gadgets, jeg bruger alt for lang tid på at finde ting der hele tiden forsvinder for mit øje, det ville være dejligt at kunne lukke op og alt ligger lige for, skal til mange koncerter og en lille tur på camping og storbyferie så den ville være kærkommen. God sommer

 • Astrid Josefsen
  juni 8, 2017

  Den vil passe perfekt til min sommer med en 3-årig og en lille baby. Jeg vil både være praktisk mor, men også smart mor der HAR strøm på telefonen, lige meget om vi er i sommerhus i Løkken, på Bornholm eller i de Københavnske gader – så kan jeg dokumentere de store øjeblikket og ispletterne;-) uh, hvor gad jeg godt, at vinde.

 • Dorthe Bille
  juni 8, 2017

  Den er helt perfekt til sommerens udflugter. Ikke nok med, at den er mega fed, så er der også plads til alt det nødvendige + lidt ekstra f.eks. en slikkepind eller to til utålmodige børn (ikke nødvendigvis mine egne)

 • Anette Ninon
  juni 8, 2017

  Jeg har drømt om denne fantastiske taske, siden jeg så den første gang. Den er elegant samtidig med at den er praktisk, så den vil være så smuk at bære rundt på sommer og vinter med.

 • Mette Rio
  juni 8, 2017

  Jeg er filmscenograf og skal lave film henover sommeren på Fyn, clutchen ville være fuldstændig perfekt til mig og mit grej. Når vi kører rundt og kigger på locations har jeg mobil og iPad og ting og sager i noget rod i en rygsæk, de mindre ting i en lille clutch, men der er aldrig plads til det hele. – Ønsker mig virkelig denne her ❤️ Jeg kunne også nøjes med den når jeg er ude at holde foredrag eller underviser rundt om i dk.

 • Mette Rasmussen
  juni 8, 2017

  Med passion for tech.. og fashion!
  Med en bachelor på vej i Interaktionsdesign har jeg masser af gear at slæbe rundt på til eksamnerne: studiekort, iPad med noter, kabelstil, telefon, snacks til kontrol af mentale breakdowns, etc..
  Jeg har længe beundret Elektronista cutchen og har en lille drøm om at eje én en dag. Den er for skøn!

 • Christina Alhede
  juni 8, 2017

  Jeg bor og arbejder i San Francisco det næste år. Det er en fantastisk mulighed for mig og betyder en masse rejser og oplevelser i forbindelse med arbejde. Det betyder dog også afsavn af familie og venner. Med 9 timers tidsforskel er det ofte en udfordring at finde et tidspunkt at tale sammen og kan være svært at holde kontakten. Heldigvis lever vi en digital tidsalder med facetime og skype, som tillader mig at se og tale med familie og venner når som helst og hvor som helst. Ulempen er bare at det koster på batterierne! Ofte er jeg løbet tør for strøm inden dagen egentlig er startet. Derfor ønsker jeg mig brændende en elektronista clutch, som gør at jeg kan tale lige så meget jeg vil med familie og venner uden at skulle bekymre mig om batterilevetid OG så er den ovenikøbet sindssygt pæn!

 • Ditte Poulsen
  juni 8, 2017

  Jeg er overbevist om at både størrelse og funktionalitet passer lige til mine taske-behov lige nu. En taske der kan rumme alle mine småting + en notesbog, telefon etc er perfekt. Lige nu har jeg en lille skuldertaske og en større Knomo rygsæk. Jeg mangler mellemstørrelsen MED skulderrem.
  Noget af det bedste jeg ved er at ting i tasker har hver deres faste plads, så jeg ikke behøver bruge tid på at lede efter det. Jeg skal have rimeligt hurtig adgang. Det er uanset om jeg er ude at handle, gå tur, på festival, på besøg etc.
  Og ja, den må også gerne være pæn.

 • Line
  juni 8, 2017

  Min yngste er autist, og det hjælper hende rigtig meget, at vi er organiserede. Så det er jeg for hende.
  Vores sommer ville bare blive så meget bedre med den mega organiserede elektronista-clutch. For vi ville altid vide, hvor ipaden og høretelefonerne og tusserne og blokken var, samtidig med at det ville være en pæn taske på mor. På stranden, i parken og på besøg hos venner. Og vi ville aldrig, aldrig løbe tør for strøm.
  Navnlig det sidste er forfærdeligt, og kan afslutte enhver aktivitet, jeg ellers har fået lokket hende med til.
  Så jeg håber, der er en fin clutch til os :-)

 • Mille Andersen
  juni 9, 2017

  Jeres taske er skøn. Jeg krydser fingre for det er mig der kan have alt mit gear med i hverdagen og ikke mindst til festen og ikke skulle gå på kompromis med mit ynglings accessories.

 • Kathrine Kristensen
  juni 9, 2017

  Som nystartet selvstændig er enhver outing or social sammenhæng en networking mulighed og da jeg er virtuel assistent er det bare endnu mere vigtigt, at jeg ikke bare har styr på tingene men også udstråler det. Med denne fantastiske clutch kan jeg gøre det og have en rigtig god fornemmelse i maven :)

 • Katrine V
  juni 9, 2017

  Ej men så hjælp mig dog lige med at blive tjekket!!! :D Jeg jonglerer mellem at være singlemor og karriere-agtig, tilmed lidt sportsagtig også, og det er noget roderi i taskerne. Sådan en taske kunne sikre at jeg dels ser tjekket ud, dels ER tjekket og organiseret – og med strøm.

 • Helle H
  juni 9, 2017

  Jeg ville bruge den til sommerens festivaler og koncerter, hvor man er nødt til at have grej og ekstra strøm med, fordi Snapchat suger juice som bare pokker!

 • Tina
  juni 9, 2017

  Uhh den vil jeg gerne vinde, den vil blive brugt hver dag. Jeg er dog ikke sikker på at jeg vil snuppe den med på Roskildefestivalen, da jeg vil have følelsen af ny taske lidt længere
  Jeg er vild med designet, den kan rumme alt det fornuftige

 • Pernille Holm Tind
  juni 9, 2017

  Jeg skal have den med til Bornholm, hvor vi har et dejligt sommerhus.

  Ellers skal den følge mig hjemme, hvor vi er ved at istandsætte en gammel gård. Jeg kæmper hårdt for at starte en blog op, som skal følge de to bonderøve (min mand og hans bror). De har begge sagt deres velbetalte jobs op, for at starte en skovhave op. Det bliver spændende.

  En cluth kunne være en fantastisk gave for alle de timers arbejde der går med dette drømmeprojekt
  Kh Pernille

 • Ulla weishaupt
  juni 9, 2017

  Den vil være så fin at have til mine møder, så er det hele samlet og overblikket er til at holde i sted for at det hele roder rundt i min taske sammen med noter, bilag og div referater. Så jeg vil,da blive lykkelig over at blive ejer af den fikse lille sag ;-)

 • Anne Louise Slott Thorborg
  juni 9, 2017

  Ih, den clutch ville være helt perfekt til mig lige nu! Jeg har en masse arbejde som studentermedhjælper i it-virksomheder hen over sommeren, og til September starter jeg desuden på en kandidat på ITU – det kunne være lækkert at starte der med en så stilet taske!

 • Hanne Mikkelgaard
  juni 9, 2017

  Den ser så genial ud med alle de rum og powerbank indbygget. Måske den første dametaske der er funktionel og ikke et stort rod – måske det bliver muligt at finde sine ting i tasken :-)
  Alm “dametasker” mangler plads til iPad og iPhone. Jeg kunne så godt tænke mig en

 • Regitze
  juni 9, 2017

  En kombi af god stil og praktisk udstyr, der er designet til sådan en som mig – den ville jeg bare blive lykkelig for at bære rundt med.

 • Lisbeth
  juni 9, 2017

  Jeg kan faktisk overhovedet ikke leve uden. Rejser en del og mangler denne som håndbagage til pas papirer, små lakridser, elektronik mm. At tænke sig at have alt det livsnødvendige samlet sådan et smukt sted. I hverdagen vil den følge mig trygt i mine mange gøremål.

 • Luna Kierkegaard
  juni 9, 2017

  Jeg synes tasken er så fed og praktisk, har endnu ikke fået skaffet mig en, men på ønskelisten skal den.
  Den er ikke så stor, men har plads til alt det som der er behov for, og det at der er oplader i den gør den bare endnu federe. Jeg bruger min telefon konstant og glemmer sådan noget som strøm, så nogle gange må jeg have gang i min bærbar i bilen for at oplade min mobil. :) Så det at der er tænkt power bank i tasken, gør bare at der er tænkt på det store behov. Samtidigt synes jeg at der at der er så mange rum, gør at ens taske ikke rodder, hvilke mine har en tendes til, fordi det er nemt bare at smide tingene ned i tasken, men her i denne taske kan der skabes orden. Fedt fedt koncept! Virkelig gennemført! Håber på at jeg ville kunne få glæde af den en dag :) God fredag

 • Elisabeth
  juni 9, 2017

  Jeg har drømt om en Elektronista clutch i en evighed. Som selvstændig er jeg ofte på farten og arbejder i overalt. Mit evige problem er, at enten er mine tasker for små eller for store til at have de ting med, som jeg har brug for. Cluthen er perfekt ift at have alt ved hånden – inkl en oplader til min gamle iPhone – uden at slæbe. Og så er jeg vild med nude.

 • Nina Dam Meinhardt
  juni 9, 2017

  Uuh, det dejligste ved den taske er jo, at den ikke kun vil blive brugt flittigt her til sommer. Den vil jo i virkeligheden blive brugt hver dag, hele tiden, så der endelig kan blive styr på tasken og det utal af småting man render rundt med i den!

 • Gry
  juni 9, 2017

  Den vil bare være perfekt generelt – ik kun til sommeren. Lige nu er alle mine ting i et net – dog lavet af læder – men stadig, der er ét rum! Alle mine ting vælter rundt og kan aldrig finde noget! Ville være dejligt, at være lidt tjekket – med et rum til hver ting, eller kategori

 • Linda
  juni 9, 2017

  Er på besøg hos venner lige nu. Lidt besværligt at få pakket al elektronikken og vil så gerne have en Elektronista clutch til at gøre livet meget lettere.

 • Elenah Levante
  juni 9, 2017

  Jeg har savlet over de tasker siden dag 1!! (ok, det lød virkelig suspekt, ha ha ) Men som 36-årig multimediestuderende er jeg SÅ træt af at rende rundt med en tung backpack hele tiden, og Jeg savner i den grad, at min dametaske samarbejder lidt med alt mit grej… Ville ELSKE at kunne gå rundt og føle mig som en million med den clutch ❤

  Fantastisk at du både giver en til Tinas datter og chancen til os andre. Så dejligt, at mærke mennesket bag det ultra fede Elektronista-univers

 • kathrine Predstrup
  juni 9, 2017

  Som mor til to så drenge slæber jeg altid rundt på pusletaske, snacks, legetøj mm til dem. Mine egne ting ligger altid i bunden af et eller andet indkøbsnet – de er svære at finde og ofte er der lige en vindrue eller andet det har snasket lidt på telefonskærmen… pyh jeg ønsker mig derfor en fin fin clutch til mine egne ting. En taske der ikke signalere småbørnsmor og som holder styr på mine ting!

 • Janne
  juni 9, 2017

  Åh, hvor vil jeg sindssygt gerne (ligesom alle de andre) vinde sådan en lækker taske! Jeg har virkelig mange gange overvejet at købe en Elektronista-clutch, for jeg mangler et lækkert og smart alternativ til min rodede arbejdstaske, hvor iPhone og iPad ligger ubeskyttet, og hvor jeg aldrig kan finde tingene. Og så ville jeg nok føle som den smarteste på arbejdspladsen, hvis jeg kom valsende med en Elektronista-clutch over skulderen.

 • Tine Jensen
  juni 9, 2017

  Jeg er skolepædagog,og typen der slæber mine elever rundt og oplever tingene tæt på. Det betyder så også at vi ofte havner på kong tyndskids mark,fordi jeg skal være helt sikker på at den natron raket vi F.eks har bygget,ikke flyver op og kolliderer med lamper osv.. (-ja det er sket, jeg har et par lampe-lig og andet skoleinteriør på kontoen..) Jeg gad da godt se lidt lækker ud imens,og med en Elektronista Clutch, er der Power til min ipad, så vi kan tjekke om de der svampe vi fandt i skoven, nu også var spiselige, og selvfølgelig plads til mere natron så raketten kan flyve endnu højere !

 • Maya
  juni 9, 2017

  Jeg bor i min ladcykel de lange sommerdage og er ofte langt fra strøm og kunne virkelig godt bruge at se fiks ud og samtidig oplade min telefon og have styr på ledninger og læbestift!

 • Lene
  juni 9, 2017

  Hej Christine, UUHH den er luksus. Jeg ville elske at have den med rundt på kundebesøg, hvor den bare udstråler overskud, orden i tingene, professionalisme.
  Er altid på farten og er vild med det. Er også vild med at have orden i mine ting. Den taske ville meget hurtigt blive min trofaste følgesvend på job, stranden med ungerne, campingpladsen, mine løbsstævner, shoppingture og cafe-besøg.

 • Pernille
  juni 9, 2017

  Jeg ville elske sådan en clutch til sommerens ture, ekstra strøm til iphone og ipad, styr på kort og solbriller, ledninger mv. Det ville være SÅ fedt at vinde den og have alting i orden. :)

 • Niels Brøndahl Henriksen
  juni 9, 2017

  Perfekt gave til min hustru, som altid har mange ting i tasken og mangler strøm til mobilen. med den ville hun kunne organisere det hele.

 • Malene Mølgaard
  juni 9, 2017

  Jeg elsker dine tasker. Jeg elsker ideen med, at de er indrettet, så der er styr på især det evindelige ledningsrod, som jeg altid ender med at stå og forsøge at filtre ud – og så knækker ledningerne, og alting falder på gulvet. Og så det, at der er en lille pung til mønter – eller små smykker til aftenen, hvis man er ude hele dagen og skal piftes op. Det ville jeg klart udnytte. Og batteriet! Er du klar over, hvor tit jeg har brug for en ekstra opladning og må finde en kontakt i væggen et sted!!! Ikke mindst er jeg vildt med den smukke nudefarve. Denne sommer skal jeg både til Folkemøde, til et par 40 års fødselsdage og på ferie og stor fest i Norge, som jeg skal flyve til. Og tasken passer jo til det hele. Den er super praktisk til en hel dag mellem foredrag, i lufthavnen og til festen. Og den er super smuk og elegant og kan rumme elektronikgrej og makeup osv. Genialt. Og så er jeg helt vildt med kæden på remmen – meget feminin. Jeg synes, det er så genialt, at jeg ikke behøver en rygsæk eller tung taske, når jeg skal vandre rundt mellem møder og foredrag og fester. Så jeg håååååber. Den farve der….

 • Malene Mølgaard
  juni 9, 2017

  Nåja, og så har jeg fødselsdag på onsdag. Det ville da være en skøn gave…

 • Anne-Mette Christiansen
  juni 9, 2017

  Jeg har altid været vild med tasker og i tidens løb anskaffet mange, som hver især kunne et eller andet.
  Men Elektronistas clutch er bare dem-alle-i-den-ene! – og så endda meget mere! Her tænker jeg f.eks. på at kunne få strøm til mobil og ipad. At den så oven i købet er smuk og smart, gør det til en win-win taske :-)

 • Tinne Majse
  juni 9, 2017

  Jeg er også selv typen der render rundt med både min totebag og en clutch. Og har faktisk lige diskuteret tasker med mine veninder fra studiet. Vi bliver alle færdige i år og blev faktisk enige om, at vi mangler en flot og gennemtænkt “mellemvej” – taske. Så vi ikke behøver at slæbe rundt på flere tasker, og hvor nøglerne lige bliver glemt ved skiftet til en større. Vi skal se godt ud til arbejdsmarkedet. ;) hehe

  Derfor har jeg også flere gange tjekket Elektronista clutchen ud, men min SU har ikke lige givet overskud… Men den er jo simpelthen den nye perfekte taske til kvinder, både de mange småting og “kontoret” på farten, kan pakkes ind i lækkert design nu :)
  Den er perfekt! – til både ferier men i den grad også til hverdag! – jeg ville elske at eje den.

  Og hvor er det dejligt at du hjælper Tina.

 • Helle Trolle
  juni 9, 2017

  Jeg kunne virkelig godt bruge en lækker og funktionel taske til alt mit grej. Jeg propper gerne to mobiler, oplader, powerbank, laptop og papirer i tasken. Udover nøgler, solbriller, læbepomade, sødetabletter, lakridser, lommetørklæder og måske en madpakke. Og måske et stykke frugt. Kort sagt: der skal være en hel del i tasken, og det skal være til at finde tingene uden at få lakridser på ledningerne.

 • Berit
  juni 9, 2017

  Jeg har en sort taske, og hvilken farve tror du så, at den har indeni. Sort. Det er simpelthen ikke til at se noget i tasker, der har sort for, for de er jo for pokker sorte huller. Så jeg når ikke at finde min mobiltelefon (som har et sort cover), før den er gået på telefonsvarer. Og telefonsvarer-app’en virker heller ikke optimalt. (Telmore, jeg beder jeg: Få nu fikset jeres telefonsvarer-app, så den opdaterer med det samme og ikke efter 3-5 minutter)

  Summen af mine firstworld-taskeproblemer gør, at jeg meget gerne vil vinde en Elektronista-clutch.
  Og så synes jeg også, at clutchen er flottere end den taske, jeg har nu.

  :)

 • Abelone Glahn
  juni 9, 2017

  Jeg vil slet ikke have en clutch. Ikke fordi den ikke er praktisk, er du gal, den er praktisk og godt tænkt, men fordi jeg er sådan en, der hellere har telefonen i baglommen, ligefrem i så lang tid, at formen kan ses på slidmærkerne på lommen.
  Jeg er heller ikke til nudefarver, jeg er slet ikke så feminin, og kan nok ikke tillægge mig det her på mine ældre dage, at jeg bærer en clutch, men holder meget af Mary Poppins’ megastore tasker.
  Sådanne tasker bruger jeg, slider op og kaster rundt med, uden at de tager skade. Og det blr nok aldrig anderledes.
  Men min datter – det er både clutch og nude, og hende vil jeg gerne overraske.

 • Anne Marie Johansen
  juni 9, 2017

  Jeg kunne godt have brugt tasken nu, hvor jeg er ude at rejse, da jeg har kørekort, pas, penge og tablet spredt i flere forskellige tasker og punge :-). Skal forhåbentlig afsted igen i efteråret og så vil den være en kærkommen gave.

 • Zarah D
  juni 9, 2017

  den sorte er den bedste følgesvend……men har luret på denne fine sommerudgave, så x’er lykkefingre for at jeg bliver taskens nye ejer !

 • Sus
  juni 9, 2017

  Den er lige til datteren, som altid “liige ikke har mere strøm”, har stjålet alle husets powerbanks (alle 2) og generelt har et issue med med at finde tingene

 • Camilla
  juni 9, 2017

  Jeg har længe ønsket mig en clutch til min ipad osv. når jeg skal rundt til møder. Jeg er selvstændig og holder ikke så meget ferie hen over sommeren (jeg nyder at ‘”arbejde” – i gåseøjne fordi arbejdet føles hyggeligt og sjovt og ikke hårdt, som ordet på en eller andet måde antyder :)). Lige nu bærer jeg alle mine sager i en DTU-rygsæk, som jeg fik i julegave da jeg arbejdede der :) Praktisk, men ikke ret chic.. Clutch’en ville være så meget mere fiks!

 • Helene H
  juni 9, 2017

  Jeg ville elskae at have denne med, når jeg skal ud at flyve både med arbejdet og privat. Jeg prøver altid at organisere min håndbagage, så jeg lydhurtigt kan kan komme på plads i flyveren og ikke står og spærrer gangen. Men denne taske ville det hele være samlet, så man ikke skulle stå og rode med en masse løse apperater!

 • Sofie-Amalie Løve
  juni 9, 2017

  Amen, den taske er perfekt til alle lejligheder! Ingen andre tasker kan bruges til en tur i byen og samtidig bruges til en gåtur med barnevognen, på farten, på job, på ferie osv. Min mobil tager ca. en million børnebilleder og er virkelig hårdt på prøve. En taske med powerbank er jo så genialt! Ligesom designet! Nøj, hvor ville jeg gerne vinde! God sommer! Og tak for et fantastisk univers!

 • Jewiha
  juni 9, 2017

  Lækkerhed overgår alder! Jeg hepper på kvinder midt 40’erne der har brug for “dimser” som denne clutch for at kunne balancere gadget nørderi og lækker coolness. Jeg må ikke være FOR hip (så er jeg pinlig) men heller ikke for old-shcool (følger du slet ikke med??). Så ja, jeg elsker nørderi og gadgets i stort set alle afskygninger… men pakker det gerne top lækkert ind. Det ville jeg bruge enhver af disse cluthces til.
  Denne i puljen passer dog også godt til mine “O my Bag” items… måske en fremtidig samarbejdspartner?

 • Louise fb
  juni 9, 2017

  Jeg fik stjålet min powerbank i metroen på en råkold dag i januar på vej hjem fra Riget efter at have fået længe ventet gode nyheder. Min snart 6 år gamle telefon er elendig til at holde strøm og en rundtur på de sociale medier dræner den fuldstændig for energi på ganske kort tid. Det sætter sine begrænsninger for de digitale udfoldelser. Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig den seje clutch til at tage med på opdagelser rundt i byen, til de sidste krampetrækninger på studiet og i det fremtidige arbejdsliv uden frygt for at gå glip af opkald fra overlægen, som stadig holder nøje øje med mig. Rigtig god sommer.

 • Ane Bang
  juni 9, 2017

  Hver sommer tager vi på tur i det danske land. Ud på cykel og med telt – langt fra stik og elektricitet. Clutchen vil være den perfekte følgesvend til mobil, kreditkort​, vigtige papirer. Så er det ikke nødvendigt at gå på jagt efter strøm :)
  Samtidig kan jeg være smart med det lækre design, det kan være rart på de dage, hvor vi besøger byer eller seværdigheder.
  Krydser fingre for den har stået på min ønskeliste længe.

 • anna stokkendal
  juni 9, 2017

  Det vil GLÆDE mig at vinde…..

 • Sabine
  juni 10, 2017

  Den ville være helt perfekt til at samle alle mine små ting og elektronikken. Har en stor arbejdstaske til min computer, og mine små ting og mobiler forsvinder let i den, der ville denne jo være perfekt ❤️ Derudover er den jo også lige til at tage med på cafe turen med veninderne Den er jo mega smart og flot

 • Dorte Overgaard
  juni 10, 2017

  Jeg ønsker mig brændende en e-clutch blandt andet fordi jeg så får en undskyldning for at give mig selv en ipad som kan være i tasken

 • Mette
  juni 10, 2017

  JEG ER AFHÆNGIG AF MIN SORTE ELECTRONISTA CLUTCH ❤️ Den er så lækker og så smart – elsker alle rummene/at jeg faktisk kan holde orden i min taske . Tænk hvis jeg havde en lys sommerclutch – ren lykke

 • Pernille Palme
  juni 10, 2017

  Min sommer står på langtur med sejlbåden. Når man skiftevis ligger for anker og i havn er det ikke altid der er strøm til at oplade diverse devices, så tasken ville være perfekt til mig. Også fordi den giver et særligt pift til outfittet på aftenens moleræs og hyggelige jazzkoncerter.

 • Susanne Svejgaard
  juni 10, 2017

  Jeg har en stor arbejdstaske, der rummer alt, hvad jeg har brug for i mit job som facilitator. Men…så skal man lige ind på hotellet, op i restauranten på færgen og alt det andet, hvor den store er unødvendig og fylder for meget. Her ville clutchen dælme være praktisk – og så gør det vel ikke noget at man ser chick ud med en lækker taske:) Her i løbet af sommeren, hvor vi flytter, vil det være ultrapraktisk at have de helt essentielle ting (mobil, iPad, læbepomade, håndcreme, kreditkort mv) samlet éet sted, hvor man ikke skal rode rundt i bunden af en taske for at finde dem.

 • Linda Jørgensen
  juni 11, 2017

  Jeg har simpelthen brug for en sådan taske – min nuværende daglig taske kalder jeg for min Mary Poppins taske, alt ligger i bunden af det store rum og jeg kan blive ved med at finde ting i den i en uendelighed, bare ikke det jeg leder efter :-)

 • Marie
  juni 11, 2017

  Jeg vil gerne kunne give min søster sådan en sag, så hun kan lade smartphone, tablet og høretelefoner :) Hun skal nemlig rejse 7 mdr. i Australien og Asien, og der ved man jo aldrig hvordan strømforholdene er… :)

 • Bettina urban
  juni 11, 2017

  Åh ville bare gerne vinde fordi jeg synes det er en super fed taske og virkelig godt kunne bruge den … har fødselsdag lige om lidt og det ville da være en fantastisk fødselsdagsgave til mig selv. Trænger til lidt forkælelse
  Rigtig god søndag ☀️

 • Camilla Michelsen
  juni 11, 2017

  Krydser mine fingre, for jeg har en del steder jeg skal besøge i min ferie og så vil Det være helt PERFEKT med en let følgesvend til alt det elektroniske grej
  Kh Camilla

 • Therese
  juni 11, 2017

  Min håndtaske er pt byttet ud med en pusletaske.. og da bleer, vådservietter mv. prioriteres, så mangler jeg ofte både min powerbank og generelt bare samling på mine ting (og gadgets). Håber jeg vinder!

 • Dorte
  juni 11, 2017

  Jeg har til hverdag en kæmpe skoletaske med plads til pc, iPad, telefon , madpakke, bøger og alt muligt andet, som er nødvendigt for en underviser. I sommerferien skal jeg ikke have hele standard udstyret med og så vil det være rart at være både smart og praktisk. Jeg er vild med indretningen og alle de veltænkte funktioner!
  God sommer

 • Tina Iversen
  juni 11, 2017

  Jeg vil så gerne vinde den nye lækre clutch og fylde den med gadgets, læbepomade, dankort og visitkort. Det vil være en fornøjelse at flashe den for alle de mænd, man møder i branchen – de har ikke noget i nærheden af denne her.

 • Kamille
  juni 12, 2017

  Ren kærlighed i denne tråd hva? Christiane jeg synes simpelthen det er helt fantastisk af dig at du giver Tinas datter din skønne clutch. Og jeg ønsker hende herfra mig, alt godt og sender kærlighed <3
  Din clutch er et must have ;)

 • Karen Smith-Andersen
  juni 12, 2017

  Tænker sådan en smart clutch måske langt om længe kan lære mig at holde orden i min “dametaske”. Er desværre en af dem, der altid lige skal have fat i det ligger længst nede og derfor ofte ender med at skulle have ALT op af tasken for endelig at finde “det der” jeg leder efter. ;) Go’ sommer.

 • Dorthe G
  juni 12, 2017

  Jeg skal på campingferie i Frankrig i 3 uger og løber helt sikkert tør for strøm et par gange på turen. Den smarte clutch kan da kun gøre mit sommer liv en hel del nemmere – for selvfølgelig skal jeg have alle gadgets med på ferien. Og jeg håber også, der kan blive tid til besøg på et par smarte franske caféer, så jeg kan “flashe” den smukke clutch mens jeg drikke min café au lait ;-)

  PS! (y) for din ekstra gave til Christinas datter :-)

 • Maiken
  juni 13, 2017

  Ohh.. den ville jeg elske og det vil resten af familien også. De er nemlig trætte af at jeg roder rundt i min taske efter nøgler, dankort, opladere mv. Jeg lægger altid ud med en intention om at have orden dernede men ender med en hermione-granger-taske hvor alt kan findes hvis man bare leder længe nok. Tænk en orden jeg kunne få – og så ville det ikke tage 10 min at lokalisere min nøgle og komme ind i ad døren.. uden min oplader, fordi den er glemt i et stik et sted i løbet af dagen..

 • Camilla Hovej
  juni 13, 2017

  Gud hvor er den fed – den vil være helt perfekt til al mit techno happengut og samtidig vil jeg kunne se labber ud :)

 • Lis
  juni 14, 2017

  Mit barnebarn har en stor, kluntet rygsæk, hvor hun aldrig kan finde sine ting, og det hjælper ikke, at hun er et rodehoved. Jeg vil gerne overraske hende med en taske, hvor alt har sin plads

 • Clara
  juni 14, 2017

  Jeg ville komme alle de små ting som ellers ligger og roder rundt i bunden af min store taske ned i den. Den ville hjælpe mig med at holde styr på mine ting og ikke skulle venden bunden i vejret på tasken for at finde det jeg leder efter.

 • Inge
  juni 14, 2017

  Det ville se så godt ud med en Elektronista Clutch på skødet når jeg sidder i min Tesla. Tesla er det navn, jeg kalder min kørestol !!

 • Rie Storgaard
  juni 15, 2017

  Fordi den er super lækker og smart og jeg virkelig mangler en ny taske som bedre kan holde styr på mine ting. I den jeg har nu roder alt ting bare rundt nede i bunden.

 • Hanne Eriksen
  juni 16, 2017

  Som techfan og mor er batteriet i min iPhone stærkt udfordret. Audible, Pokémon GO, podcast, apps med LEGO-spil, sågar Kindle og e-book apps er altid i brug. Ro i mors hoved og i resten af familie kræver, at mor har andet end lommetørklæder med i tasken: powerbanks, ledninger, headphones i alle størrelser etc. I need a clutch. Any colour, please.

 • Rebecca Nowak Rasmussen
  juni 24, 2017

  Hej jeg skal være Sverige i sommer ferien og gerne ud at se lidt af Sverige og mangler derfor en taske der ikke er for lille eller for stor og har mange lommer derfor syndes jeg at clutsh er virkelig sej

  Mvh Rebecca

  • Rebecca Nowak Rasmussen
   juni 24, 2017

   Jeg tror det er alles drømmetaske mega fed ide med powerbanken

 • Sara
  juni 24, 2017

  Jeg kommer til at bruger mine sommer på krykker og det er så besværligt at have ting med sig, så det ville være mega fedt, at have en lækker feminin clutch, nu hvor man ikke ligefrem er yndefuld med krykkerne.

 • Charlotte
  juni 24, 2017

  Den vil se super godt ud i min cykelkurv, når jeg skal have alt mit grej med :)

 • charlotte
  juni 26, 2017

  Den er simpelthen så flot – og fedt at den så også er praktisk ;) jeg vil pakke penge, pas, mobil, oplader, lidt “pyntehalløj” og en pakke tyggegummi i tasken, hvis jeg er heldig.

 • Cecilie
  juni 28, 2017

  Hej, Jeg skal på storbyferie i London. Tasken her ville være perfekt til at holde styr på mine ting og undgå tyveri i de befolkede gader. Jeg ville pakke den med alt det, man har brug for til dagsudflugter.
  God sommer derude :)

 • Kathrine
  juni 29, 2017

  Hej Elektronista :) jeg er vild med den clutch og har tænkt på den længe <3 har det sidste halve år skrevet speciale med en nyfødt på armen, så alt andet er gået lidt op i hat og briller! Nu skal jeg snart ud og søge job og jeg ville elske at have elektronista clutchen med mig, så jeg kan holde styr på det hele! Når der er styr på ens ejendele er der ofte også mere ro i hovedet, og det ville være rart til den næste jobsamtale :) tak for en god blog :)

 • Kathe
  juni 30, 2017

  Hvor er den bae flot!
  Jeg begynder mit første voksnejob efter 20års skolegang i september, og hold nu op hvor ville min stil være gennemført med denne på skulderen. Den passer helt perfekt til de ting jeg skal have med :-)
  Lige nu har jeg bare en kanvas rygsæk – knap så voksen-jobs agtig ;-)

 • Cille
  juni 30, 2017

  Som kommende mor må der være plads til lidt luksus til mit digitale gear. En pusletaske er bare ikke super sexet så en fin clutch der kan det hele må da uppe mit mom game ✌

 • Trine Søgaard
  juni 30, 2017

  Ville elske at skrive om alt det fantastiske jeg skal, hvor den smukke clutch kunne være min følgesvend – men sandheden er at jeg skal arbejde. Eller rettere knokle igennem hele juli med udsigt til computer skærm. Det ville dog være en lækker luksus at have udsigt til tasken og det sommerliv, jeg forhåbentlig får smagt på i august.
  PS. Fandme også på tide at jeg snart får en ordentlig taske med til kundemøder i stedet for den sorte i nylon. Siger det bare….0

 • Bente Brandstrup
  juni 30, 2017

  Tasken skal følge mig igennem sommeren, hvor jeg arbejder på højtryk for at udvide min lille virksomhed til noget større. Der vil blive afholdt en smule ferie og fridage, men i år vil det være med mobilen i lommen – eller, hvis jeg er heldig, i min super fine nye Elektronista Clutch.

 • Jannie Bruerberg Holm
  juni 30, 2017

  Jeg ville virkelig gerne vinde denne taske, jeg har set på den lige siden prototypen var med til en konference for nogle år tilbage.
  jeg vil bruge den til alle mine ting, men også til min datters diabetes udstyr som jeg har i min taske når vi er på ferie. På grund af indlæggelse kan vi ikke rejse langt i år, men nøjes med nogle dage i skønne Berlin. So bitte lasse sie mich gewinnen:-)
  Rigtig god sommer til jer alle på redaktionen og alle jer trofaste læsere…

 • Louise Petersen
  juni 30, 2017

  Jeg mangler som sådan ikke clutchen, selvom jeg ville blive lykkelig for at vinde den. Men min mor til gengæld – jeg aner ikke, hvordan hun har overlevet uden denne clutch! Hendes nuværende taske er ca. 9 år gammel, og er bare ét stort rod! Og som en rigtig mor og farmor, har hun selvfølgelig ALT i den taske. Og nej, jeg overdriver ikke, ALT er den taske. Familien joker lidt med, at hun er troldmanden fra tegnefilmserien “Sværdet i Stenen”, for hun hiver alt op af den taske, når man spørger, om man må låne hendes neglefil/oplader/tandpasta/lommeregner/solcreme and What not! Men lige så skønt det er, at hun altid har alle ting med rundt, lige så irriterende er det for hende (og dermed også os andre), at det hele ligger i én stor bunke. Ferierne giver selvfølgelig ekstra meget rod i tasken, for min mor er af den gamle skole, og printer alle vigtige og uvigtige papirer ud, og det skal selvfølgelig også være i tasken. Og så skal der jo også tænkes i solcreme, aftersun, pas, vandflaske etc..

  Hjælp min mor, med at hjælpe familien, og lad hende vinde denne lækre clutch.

 • Diana Cederberg
  juni 30, 2017

  Du skriver det egentlig selv… den har plads til alt det, man lige skal have med ud af døren; telefon, tablet, plastickort og ikke mindst en powerbank! Man kan bare ikke få for meget strøm med i tasken. Tasker mangler jeg nok ikke, men sådan en lækker sag som denne mangler i samlingen. Den kan give det chikke udtryk, når man er på farten hen over sommeren. Og så kan man finde det, man skal bruge uden at skulle grave det frem fra bunden af tasken, hvor det, man skal bruge per definition altid ligger.

 • Heidi Gad Henning
  juni 30, 2017

  Jeg kunne rigtig god tænke mig den lækre clutch, jeg har ingen lommer i sommertøjet og det ville være skønt at kunne have alt det “nødvendige” med
  God sommer ☀️

 • Katrine Brandborg
  juni 30, 2017

  Åh, hvor vil denne lækre clutch være perfekt til min sommer (og alle andre dage, selvfølgelig). Jeg skal have både mobil(er), betalingskort og mine små notesbøger. Ja, det er lidt gammeldags, men jeg elsker dem… Jeg krydser fingre og håber på det bedste :D

 • Anja B
  juni 30, 2017

  Den fine clutch vil blive min trofaste følgesvend, når jeg nu bevæger mig ud & søger job på det store arbejdsmarked igen! Min ellers trofaste med ret slidte tote ville kunne gå på pension, og med Knomo ville jeg kunne opgradere mit look, der er blevet lidt for afslappet (læs praktisk) mens jeg har samlet kræfter til at komme stærkt igen :-)

 • Sandie
  juni 30, 2017

  Som alene mor med en travl hverdag, er jeg altid på farten. Jeg har altid tasken fyldt med diverse elektroniske ting (iphone, ipad, powerbank, ledninger m.m.). Jeg har kigget på denne take i lang tid, og den ville være helt perfekt til mit behov. Jeg håber inderligt at jeg kan vinde den smukke og super funktionelle taske :) :) :)

 • Brit H.U. Nielsen
  juni 30, 2017

  Jeg skal mest tilbringe sommeren hjemme, men vi kommer til st være rigtig meget ved Vesterhavet, hvor jeg måske tager lidt rigeligt med billeder? Så er det da rart, at telefonen kan oplades igen, mens vi køber en is!

  Og: det er også bare vigtigt at få lidt stil til Hjørring!

 • Lena Rosaline Rømer
  juni 30, 2017

  Hejsa. Jeg har rundet de 71 år og gider ikke rende rundt med en konetaske, så det vil være vidunderlig at vinde en clutch, som jeg kan tage med til singlefestival mm.
  Jeg har den lille clutch og den følger mig nat og dag. Den er simpelthen genial. Godt gået
  Venlig hilsen Lena Rosaline

 • Michael Lindbjerg
  juni 30, 2017

  Hvis jeg skulle være så heldig skal min søde kæreste have den. Hun er meget på farten så det ville gøre det hele meget nemmere for hende og få plads til mobil, iPad og alle de andre ting hun normalt har med sig. God sommer til alle ;-)

 • Pernille
  juni 30, 2017

  Fed clutch – den skal da med til Hawaii og Florida som er min ferie destination i år. Det ville være klasse!

 • Anette
  juni 30, 2017

  Den skal med rundt i det danske sommerland – så solcreme, iphone og alt det andet, der ligger nede i det “store sorte hul” skal fint organiseres her.

 • Linda Sommer Petersen
  juni 30, 2017

  Jeg har ikke så mange ting at skrive andet end jeg bare virkelig virkelig meget gerne vil vinde den, den er bare så cool og gennemtænkt – enkelt og simplet

 • Ann Purkær Plaetner
  juni 30, 2017

  Elsker bare at være sommerlækker, så hvad ville klæde sommerbrun hud (ihvertfald efter sommerferien syd på :-) ) og korte sommerkjoler mere end denne fantastisk lækre clutch, hvor jeg kan have det hele i, istedet for at komme afsted uden det hele, eller flere tasker. God sommer

 • Sisse
  juni 30, 2017

  Købte min første electronista clutch i foråret – i nylon – og den er så fed og passer på alle mine ting. Købte praktisk nylon, men det er da lækrere med læder. Vil flashe den overfor alle mine nørdede venner som også elsker gadgets, men som ikke har den lækre taske. De bliver såååå misundelige, men de kan bare komme igang med at købe selv!

 • Trine Boje Mortensen
  juni 30, 2017

  Jeg tror simpelthen ikke, at elektronista clutch skal med på min vandretur i Yorkshire. Nej, den skal ligge derhjemme og vente på, at jeg er tilbage i Kbh i midten af juli, og så skal den SÅ meget vises frem på cafeer, arbejde, rejser, biografture und alles! Jeg glæder mig helt enormt til at putte min nye Fairphone i den. De vil klæde hinanden: markedets mest politiske korrekte telefon og markedets labreste taske. Kan kun blive godt! Tak for godt nyhedsbrev. Trine

 • Nina Holmgaard
  juni 30, 2017

  Elektronista clutchen har alt, jeg mener en taske skal have: plads, men ikke for meget. Lækkert materiale og ditto design og så giver den mig en følelse af at have styr på lortet.

 • Henriette
  juni 30, 2017

  Jeg har altid min iPad og iPhone med overalt. Det værste er, når strømikonet hastigt bevæger sig nedad 20-19-18-17…..10% det er ikke til at bære. Med clutchen vil jeg stadig have alle t´mine ting med og forbygge strømsvigt. Kvadratisk (næsten), praktisk og lækkert design.

 • Heidi
  juni 30, 2017

  Den ser ud til at være helt fantastisk til alle sommerferieplanerne, man behøver ikke engang at pakke om en gang imellem, da den ser ud til at rumme alt det mest nødvendige; iPhone, iPad kreditkort + det løse:-)

  Desuden bliver den genial efter ferie til arbejde med iPad, iPhone, pencil og diverse vga adaptere osv.

 • Trine M
  juni 30, 2017

  Hvor er den fin og med en helt fantastisk farve! Og jeg ville elske at have den med til to helt særlige lejligheder denne sommer – ud over sådan helt generelt at have dem med mig i hverdagen. Først og fremmest som en praktisk og elegant ven på turen, når vi drager på sommerhus/cykelferie på Vestkysten.
  Dernæst, og måske vigtigst, så skal jeg giftes og selvom mobiltelefonen skal pakkes væk i løbet af dagen, så ved jeg, at der er mange småting til dagen, som skal med i en elegant (og diskret farvet) taske – og så er det stadig vigtigt, at der er strøm til sidste på natten, når der skal tages selfies med dansende veninder, snappes fra natmaden og når det sidste øjeblik af festen skal foreviges :)

 • Marianne Mogensen
  juni 30, 2017

  Efter 17 på antidepressiva er jeg bare SÅ klar til at kommer ud og opleve cafeer, strand og måske en dans eller to..

  Men som inkarneret übernørd kan jeg ikke forlade hjemmet uden hverken mobil eller tablet. Så den geniale Elektronista taske er uundværlig i min garderobe.

  I øvrigt, tak for nyhedsbrevet, et af de få jeg faktisk læser

 • Nancy D'Souza
  juni 30, 2017

  Jeg tror bare clutchen ville blive en uundværlig følgesvend. Stor nok til at have plads til alt det nødvendige: iPhone, iPad, kort, lidt kontanter osv. Lille nok til at kunne puttes i en større taske. Og så har jeg den sidste måneds tid oplevet en akut mangel på en Powerbank. :)

 • Charlotte
  juni 30, 2017

  Åh suk drømmer om orden i tasken = slut med pinlig rode-vente-tid ved kassen hvad skal jeg SÅ stille op med al den tid??? Det bliver spændende

 • Birna Lambaa
  juni 30, 2017

  Åh… den er jo perfekt til at have med – istedet for en stor (uoverskuelig og rodet) taske

 • Sophie
  juli 1, 2017

  Fordi det ville være en genialt at have med på nyt drømmejob efter sommerferien! Jobbet er i hus – så mangler jeg bare clutch’en ;)

 • Maria Molke Rediin
  juli 1, 2017

  Elektronista Clutch tasken kan blive en perfekt følgesvend til alt det, jeg skal som kvinde, Mor, kone og studerende – ferie, oprydning, hygge og hu-hej.

  Det indebærer både lommetørklæder til 5-årig, håndsprit til alle og mobil til at forevige de gode stunder foruden “the bare necessities”: betalingskort, sundhedskort, NemID, småpenge til museumsbokse og sommeris, nøgler, kørekort, læbestift og kaffekort ;-)

 • anette larsen
  juli 2, 2017

  Den perfekte følgesvend til organisering af det mobile kontor over sommeren .så kører det hele lidt nemmere.Slut med løse dele over det hele

 • Marie
  juli 3, 2017

  Jeg glemmer tit og ofte et ellerandet… Hvis jeg nu havde noget rigtig pænt at putte alle dimserne i, er jeg sikker på, at headsættet, eller telefonen, eller min lille mikrofon eller eller eller lå derhjemme, eller alligevel var et eller andet sted nede i tasken, når jeg havde opgivet at finde det.

 • Cecilie Rosendahl
  juli 4, 2017

  Jeg vil give den til min elskede søster :-)

 • Hanne Pedersen
  maj 29, 2018

  En smuk designet taske som virkelig er gennemtænkt :o)
  Jeg opdagede først tasken for et par dage siden, da jeg så min kusines nye Elektronista. Jeg var ikke klar at der fandtes en taske som på en gang er super smart og samtidigt praktisk. Der er lommer til alle de småting, som jeg hele tiden har med mig enten i lommer, i pung eller i min taske – her er det samlet i én. Smart !
  Tasken er genial – det eneste jeg synes, der kunne ‘mangle’ er en skulderrem, som er lidt mere diskret – fx i ren læder. Jeg går til mange møder, hvor en rem med kæde kommer til at ligne lidt en selskabstaske i stedet for en lidt mere diskret taske :o)

 • Nanna Christensen
  oktober 24, 2018

  Sikke en fin clutch

 • Camilla
  marts 17, 2020

  Jeg er en sucker for designertasker; lækker lækker – også her i 2020 ;-)

 • Kasper
  marts 18, 2020

  Øv at konkurrencen er overstået!