Nye emojis er på vej- til når du lige mangler en odder og en førerhund

2 Min læsning

Det er ikke helt tilfældigt, hvilke emojis, du har at vælge i mellem på din telefon. The Unicode Consortium er dem, som bestemmer, hvilke små sjove figurer, du kan forsøde din digitale korrespondance med.

Og der bliver mere plads til dem, som ikke er som alle de andre. Med andre ord er diversitet et stort tema i de nye emojis. Vi ser udvidelser af de små par som holder hinanden i hånden. Vi har allerede kvinde/mand, mand/mand, kvinde/kvinde, men nu kommer de samme kombinationer dog også i forskellige farver. Sort mand hvid mand. Hvid dame sort mand. Ect.  Så kan svagthørende og os der bare gerne vil indikere, at modtageren ikke hører efter gøre brug af en døveemoji. Vi kan også vælge en indisk sari, hvis der står butter chicken på menuen, eller hvis man er én af de pænt mange indiere og pakistanere i verden, en elektrisk kørestol eller en manuel kørestol, en førerhund og ikke mindst et gabende ansigt (er du ældgammel, husker du måske, at det også var en mulighed på MSN Messenger i sin tid). Man kan undre sig over ,den ikke har været der før. Og så er der selvfølgelig odderen. Det er endnu lidt af et mysterium, hvad den kommer til at symbolisere. 

Har du en idé til en emoji, du synes der mangler, så beskriv den og hvorfor du har brug for den i kommentarfeltet herunder. Du kan også sende en detaljeret beskrivelse til unicode.org og måske kommer din idé så med i næste emojiudgivelsesrunde. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − seven =

No Comments Yet.