Smart gadget holder styr på dine værdigenstande

2 Min læsning

Smart, lille gadget holder styr på dine værdigenstande ved hjælp af GPS, så du kan spore dine ting over hele verden.

Selv de smarteste tracker-dimser som fx som Tile har deres begrænsninger i form af Bluetooth-teknologien, som gør at du er nødt til at være ret tæt på dine forsvundne nøgler eller taske for, at du kan holde forbindelsen til din tracker.

Det vil den lille “Invoxia GPS Tracker” lave om på. Den bruger ikke Bluetooth, men er i stedet udstyret med en helt almindelig GPS, som gør det nemmere at holde øje med, hvor dine ting er.

Invoxia GPS Tracker er lille nok til at ligge i en taske og holde øje med dine ting, mens du er på ferien. Men den er lidt for stor til, at du succesfuldt kan klistre den fast på din bærbar, kamera eller andre mindre ting. Da det er en relativt tyk og tung lille gadget.

Batteriet i en “Invoxia GPS Tracker” holder knap seks måneder (og kan lades op med et USB-kabel), og efter tre år, så skal du betale et årligt abonnement for at få adgang til GPS-tjenesten. Men de første tre er gratis og inkluderet i prisen på din Roadie.

Desværre kan Invoxia kun bruges til at finde ud af, hvor dine ting er. Du kan ikke aktivere en tyvealarm via GPS, så den kan ikke begynde at hyle i tyvens hænder. Du kan dog lave et bestemt område, som din “Invoxia” må være inden for, og hvis den forlader det område, så får du en besked på telefonen.

Ligeledes er app’en, som føgler med til Invoxiaen meget begrænset og ikke specielt imponerende. Du kan se hvor din Invoxia er, se batteriet og ikke meget mere end det. Men hvis du jagter en lille gadget, som kan holde styr på dine ting, uanset hvor de er i verden, uden at du er afhængig af Bluetooth-forbindelsen, er Invoxiaen et oplagt valg. Du kan selvfølgelig også sætte den fast på din kæledyr, og se hvad det laver i løbet af dagen.

Invoxia GPS Tracker er set til 627kr på Amazon

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + fourteen =

1 Comment
  • Pernille Larsen
    august 27, 2018

    Egentlig et meget smart påfund – men hvordan og hvorledes med batteritiden, skal den oplades relativt ofte, for at kunne bibeholde funktionaliteten?