Nyhed: Elektronista Sport fås nu i frisk og fin lyseblå!

2 Min læsning
Artiklen præsenteres af vores helt egen webshop,  Elektronista Shoppen. 

Elektronista tasken har vundet respekt på det globale marked og er blevt rost af førende bloggere og medier som ELLE og Cosmopolitan, WIRED og USA Today. Nu har familien af Elektronista-clutches fået et splinternyt, farverfriskt medlem: En Elektronista Sport i en smuk cornflower blue, der tilføjer et perfekt twist til et ellers enkelt outfit.

Fra kontorbordet til sun-downers

Om dagen er Elektronista Sport en elegant clutch med fine detaljer og en praktisk aftagelig strop – på én gang eksklusiv, urban og moderne. På kontorbordet eller hotelværelset kan Elektronista tasken på magisk vis – via to sidelynlåse- foldes ud og give overblik over indholdet. Når det er tid til middag eller cocktails kan du igen forvandle tasken og drage i byen med et design, der passer til både jeans, jakkesæt og sundowners efter en lang dag. Den friske blå farve giver et ellers enkelt outfit et nyt twist af liv og lys.

En aftendukkert ved Nordhavn inden sommeren snart er forbi

Tasken der kombinerer elegance og overblik til et liv på farten

Elektronista Sport Clutch har 12 praktiske lommer i light nylon-materiale med plads til alt fra kreditkort, ladekabler, stor tablet (10”), smartphones, solbriller til håndcreme, make-up, pas, ekstern harddisk, strømadaptor etc. Christiane Vejlø fik idéen til den originale Elektronista Clutch efter at være blevet træt af, altid at skulle vælge mellem enten praktik eller elegance, når hun stod overfor udvalget af tasker i butikkerne. Designet til Elektronista Clutchen, der er skabt i samarbejde med Knomo London, tager derfor udgangspunkt i de reelle behov, teknologien og det digitale liv giver os uden at gå på kompromis med æstetisk look og feel.

Organiseret efter vores reelle behov i en travl og digital hverdag.

Del dine oplevelser med os på #elektronistaclutch

Elektronista Clutchen har vundet indpas på markedet med dens unikke kombination af elegance og praktik og er gennem årene udkommet i et væld af forskellige farver og materialer. Vi elsker at se jeres versioner af og oplevelser med tasken – vis os den ved at tagge #elektronistaclutch på de sociale medier!

Christiane Vejlø har designet Elektronista Clutchen med udgangspunkt i sit eget behov for balance mellem æstetik og praktik.

Elektronista Clutchen kan købes i Elektronista Shoppen til 1599,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − thirteen =

No Comments Yet.