Nyt Microsoft-tastatur kan foldes

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Universal Foldable Keyboard må være et af markedets mest praktiske. Det passer til alle smartphones og tablets – uanset styresystem.

microsoft foldbart tastatur 1

Alle, der skriver ofte og meget, ved, at det er en kamp at arbejde med tablets eller smartphones.

Man kan til nøds skrive e-mails, sms eller mindre indlæg på skærmenes virtuelle tastaturer, men hele artikler, breve eller noveller tager alt for lang tid.

Heldigvis findes der en del forskellige løse og trådløse tastaturer, man kan købe – med Microsofts nye Universal Foldable Keyboard som markedets mest praktiske og alsidige.

Microsoft-tastaturet har fuld størrelse og er vandtæt – praktisk, når man sidder med en sodavand, en kop kaffe eller et glas vin, mens man skriver.

Meget praktisk kan tastaturet foldes sammen, så det kun fylder det halve. På den måde kan det nemt transporteres rundt i en taske.

Tastaturet har trådløst Bluetooth indbygget og kan fungere sammen med to mobile gadgets på samme tid – en finesse, de færreste nok har brug for.

Langt mere praktisk i det daglige er til gengæld, at det foldbare tastatur arbejder universelt på tværs af platforme. Det vil sige, at man kan bruge det sammen med både iPhones og iPads, Android telefoner og tablets samt med Windows smartphones og Microsoft tablets.

Tastaturet kommer på markedet til juli, hvor det skal koste 100 USD internationalt – det er ca. 700 kroner. Den danske pris kender vi ikke endnu.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 5 =

No Comments Yet.