OFFENTLIG iPAD- SKOLEBØRN FÅR IPADS

2 Min læsning

Af Ida Skiaker Knudsen

Folkeskoleelever kan se frem til mindre kridt og flere skærme. De heldigste har allerede fået iPads til undervisningen.

Jeg kan stadig huske edb undervisningen for 12 år siden, som bestod af at lære at skrive i et Word dokument, og bruge 10 finger systemet. Man kan vist godt vove at påstå at de unge i dag, er langt ud over det niveau. Youtube bliver sågar brugt til at brande sig selv som skole, eksempelvis Hellerup skole.

Der er flere og flere offentlige institutioner, som vælger at bruge iPads eller Apple produkter. Aarhus skole indfører iPads i undervisningen i 7 klasse efter sommerferien. Klassen kommer endda til at hedde 7.i. (er det overhovedet tilladt at opkalde en klasse efter et kommercielt produkt? Man siger vel heller ikke 6.Arla for at sætte fokus på mejeriet skolemælken kommer fra?). Klassen har allerede smartboards og interaktive tavler.
Senest har også Aabenraa kommune indkøbt iPads for 150.000 kr. Begrundelsen er, at de kan spare op i mod 150.000 kr. om året i porto og printerpapir. Byrådsmedlemmerne kan bruge iPad som arbejdsredskab, hvor de kan få adgang til kommunens it system og slipper dermed for at printe anseelige mængder af dokumenter ud.
Der er flere og flere offentlige institutioner, som vælger at bruge iPads eller Apple produkter. Hvor er HTC, Samsung og de andre store spillere henne?
Har du mulighed for at bruge smartphones eller tablets på din arbejdsplads? Hvis du selv kunne vælge, hvilket produkt skulle det så være?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 14 =

1 Comment
  • Anders Quitzau
    marts 31, 2011

    “An Apple a day – keeps the teacher away” er det ikke det man siger?