OVERRASK VENNERNE MED LUKSUSDESSERTEN- VI FANDT DEN RIGTIGE APP

1 Min læsning

Af: Sidsel Birkholm

Mangler du inspiration til en skøn dessert, så download app’en Just Desserts.

Just Desserts er navnet på en ny app fra James Martin, som er en TV kendis kok i England, hvor han bl.a. laver programmer til BBC.

I app’en har James Martin fokus op en lang række desserter, som bl.a. Chocolate and raspberry tart with fennel oil, chocolate peppermint snaps som er små chokolade tern med myntesmag, der egner sig rigtigt godt til en god kop kaffe. Et bud på hjemmelavede skumfiduser har han også, og som ikke tager længere tid en 25 minutter at lave, hvilket nok vil vække begejstring ved enhver børnefødselsdag!

App’en er meget enkelt bygget op. Der er fokus på ingredienser, tilberedningstid, sværhedsgrad og fremgangsmåde. Derudover er der en funktion, hvor man selv kan gå direkte ind og skrive noter til opskriften eller ændre mængdeforholdene. App’en er gratis, men bliver man fristet af mere, er der selvfølgelig også en lille reklame for en premium-app, hvor der også er videoer.

Jeg synes nu der er rigeligt med gode opskrifter i denne app, og jeg selv faldt over Cranberry Fools som er en lille skæg dessert med masser af tranebær og fløde, og det lyder da aldrig helt dårligt!

Hvor henter du normalt dine dessert opskrifter?

App’en er udviklet af JMF stable og kan downloades gratis. Findes både til Apple og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + seventeen =

No Comments Yet.