PEP KØKKENET OP MED FARVEFRISK RADIO

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg hører meget radio. Og endnu mere efter at jeg selv er begyndt at lave Elektronista på Radio24syv. Derfor går jeg også lidt op i hvad for nogle radioer jeg har stående i hjemmet, og det er efterhånden blevet til en i hvert eneste værelse undtagen soveværelset, (mangler stadig den perfekte high tech clockradio).

Den seneste radio i hjemmet er fra min yndlingsradioproducent Pure. Jeg kan enormt godt lide, at de kører smart digital radio (aldrig mere radio der skratter!) men i retrodesign. Og der kunne jeg så ikke lige stå for den friske seagrass blå/grønne farve til mit køkken. Evoke Mio fungerer både med ledning i hverdagen og med batteri, når den lige skal med en tur på picnic. Og DET skal den!

Pure EVOKE-MIO koster omkring 1200 kr. på Amazon.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + two =

No Comments Yet.