Philip Starck designer trådløse høretelefoner for Parrot

2 Min læsning

Lyd og design går op i en højere enhed med nye trådløse Philip Starck-hørertelefoner fra Parrot. Har du fået ny iPhone uden stik til høretelefoner, så se her. 

En kæmpe fordel ved trådløse høretelefoner er, at man ikke kommer til at stå og bakse i et helvede af ledninger og taskestropper, som altid er kommet på i den forkerte rækkefølge!

Det er ikke altid de lækreste høretelefoner har særlig god lyd og ikke altid dem med god lyd, der ser særlig smarte ud. Der er nærmest som om, at de to ting ikke må hænge sammen. Bose laver fx vidunderlige høretelefoner. Men man ligner altså mere en audionørd end en fashionnørd.

Men tingende passer ligesom meget godt sammen i Parrots Zik 3-høretelefoner. Designeren Philippe Starck har samarbejdet med Parrot omkring de elegante trådløse Zik 3-hørebøffer. De kommer i flere farver og med et faux alligator- agtigt materiale.

Zik 3

 

For mig er problemet med over ears altid, at de på en eller anden måde ender med at være for store eller for små. Enten er de så store, at mit hoved nærmest forsvinder, eller også er de så små (on ears), at de maser mine ører, og jeg decideret får ondt. Zik 3 er helt perfekt i størrelsen. De slutter sig præcist omkring mine (relativt små) ører. Og eftersom der er indbygget noice cancellation-teknologi, fungerer det perfekt. Og så skulle de endda kunne tilpasses alle størrelser af ører.

Parrot Zik 3

Du indsætter et medfølgende batteri og lader høretelefonerne op. Med et tryk på en knap parrer du via bluetooth høretelefonerne med din telefon. Styring af volumen foregår ved en bevægelse op eller end på højre øre. Noget jeg opdagede tilfældigt, fordi jeg intuitiv prøvede det. Du kan også modtage opkald eller skippe til næste sang ad den vej. Godt tænkt!

Zik 3 kommer også med en app til mobilen. Her kan du indstille forskellige mere personlige lydprofiler til din musik. Eller sætte høretelefonerne på street mode, så du fx stadig kan høre trafikken.

Slutteligt er en rigtig god og praktisk ting, at batteritiden er op til 18 timer. Prisen på 1782 DKK hos f.eks. Vupti vurderer jeg til at være mere end rimelig.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + seventeen =

No Comments Yet.