Pikachu giver mobilen ny energi

2 Min læsning

Trådløse opladere behøver ikke være kedelige, flade tingester. Nu kan du oplade din mobil på ryggen af Pokemon-figuren Pikachu.

Synes I også, at de fleste trådløse opladere er nogle flade og lidt intetsigende dimser?

Det ligger selvfølgelig i sagens natur, at de skal være flade. Man lægger jo sin smartphone til opladning på dem. Men det, der ligger under fladen, behøver vel ikke at være lige så kedeligt. Denne nye trådløse oplader fra TeknFun er alt andet end kedelig. Den er nemlig udformet som Pikachu-figuren fra Pokemon….

Nogle vil sikkert mene, at den er for legesyg at have stående. På den anden side behøver teknologi ikke altid være så seriøs, og mange af os – hånden på hjertet – har været lidt fascineret af sidste års Pokemon-feber.

Pikachu Wireless Charger arbejder med Pi-standarden til trådløs opladning. Det betyder, at man roligt kan lægge sin iPhone 8 eller X eller sin Samsung Galaxy 8 på Pokemon-figurens ryg, hvor telefonen får tilført ny energi. Det samme gælder for en række andre Android-telefoner inklusive ældre Samsung-modeller som Note 5 eller S6 Edge.

Ud over den trådløse, induktive opladning har Pikachu også tre USB-porte, så man kan lade fire mobiltelefoner op på samme tid. Mon ikke den gule oplader så hurtigt bliver familiens eller kontorets populære midtpunkt – et slags elektronisk kæledyr?

Den trådløse Pokemon Pikachu oplader koster 50 USD – det er ca. 320 kroner….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + twenty =

1 Comment
  • Ane K Karlsen
    januar 12, 2018

    den er vist til hele familien og er godt at se