Pimp dine Apple-beskeder med lækre effekter

2 Min læsning

Vi skal ikke langt tilbage i tiden, før sms’er var tekstbeskeder på maximalt 160 tegn, og hvor smileys blev skrevet med kommaer, semikolons, aprostoffer og parenteser.

Nu har Apple givet den simple tekstbesked en lækker opgradering. Med Apples Beskeder kan du nemlig tilsætte en portion wauv-effekt til dine beskeder – uanset om de er til kæresten, forældrene, vennerne eller børnene – men det er ikke så tydeligt, hvor du finder “wauw-featuren” på mobilen, så her får du en lille miniguide.

Adgang til effekterne

iOS arbejder med to begreber – boble- og fuldskærmseffekt. Begge får du adgang til ved at

  • Åbne Beskeder
  • Skriv en besked
  • Tryk på “Send” (blå cirkel med pil op) og hold fingeren nede, og der får du adgang til begge effekter.

Først præsenteres du for Boble-effekter, der giver dig fire muligheder til at animere tekstboblen (Usynligt blæk, Blid, Højt, Kraft). Skub beskeden op på den effekt, du ønsker at benytte.

Skal der lidt mere wauv over din besked, så tryk på “Skærm” øverst på skærmen. Du har nu adgang til 9 forskellige fuldskærmseffekter – og du kan skifte mellem dem ved at swipe fra højre mod venstre.

Send med Ekko, Projektor, Balloner, Konfetti, Hjerte, Laser, Fyrværkeri, Stjerneskud eller Gnistregn.

Apples tekstbesked effekter
5 eksempler på Apple’s beskedeffekter

Skulle du have lyst til at se mere om muligheder med dine tekstbeskeder på en iPhone, så klik over til Apple. Det er måske ikke verdens største banebrydende tech-news, men kulør på hverdagen kan vi alle have brug for, og når det er lige ved hånden – hvorfor så ikke bruge det?

God fornøjelse!

Læs også “Savner du et billigt alternativ til iPhone? Mød Oneplus 6 og 6T

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × one =

No Comments Yet.