PlayStation melder sig i Movember-bevægelsen

2 Min læsning

Playstation melder sig under Movember-fanen i år, og du kan også fået noget ud af at støtte sagen!

0 (1)

 

Den 1. november starter Movemberkampagnen som sædvanlig, og i år har Playstation Danmark også meldt deres ankomst til projektet.

Selvom en Playstation 4 ikke kan gro et overskæg, så kan en af figurerne i det kommende Playstation 4 spil – The Order 1886 anlægge et seriøst overskæg. Hans navn er Sir Galahad, og den 1. november starter han ud med meget få skægstubbe, mens hvis man tilmelder sig og donerer til Playstation Danmarks Movember-gruppe, vil overskægget stille og roligt vokse. Samtidig vil alle donationer over 50 kr. være med i lodtrækningen om en Playstation 4.

Sir Galahad starter ud med et meget lille overskæg.
Sir Galahad starter ud med et meget lille overskæg.

Movember er et vigtigt initiativ, som vi er glade for at være en del af. Det er en fed mulighed for at samle det danske PlayStation-community og stå sammen om en god sag. Og Movember er ikke kun er for mænd, men også for kvinder, for selvom vi ikke kan præstere et overskæg, kan vi sagtens deltage ved at melde os ind i PlayStation Danmarks team, og hjælpe med at indsamle donationer” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Det er også muligt at følge med via de sociale medier, hvor du på Facebook og Instagram via hashtagget #PS4MovemberDK, kan følge resten af PlayStation Danmark-teamets skægvækst.

Skulle du gå hen og vinde, kan du også glæde dig til at spille The Order 1886, som udkommer den 20. februar 2015.

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + eighteen =

No Comments Yet.